Ciolacu: Cei care au dat jos Guvernul nu mai au ce căuta în PSD. O să le vină răsplata mai repede

Redactor:
Alexandru Costea
Ciolacu: Cei care au dat jos Guvernul nu mai au ce căuta în PSD. O să le vină răsplata mai repede
Președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, că membri PSD, pentru care partidul a făcut campanie, au dat jos Guvernul. Ciolacu a afirmat că aceștia nu mai au ce căuta în partid și că vor "primi răsplata ce o merită mai repede decât consideră ei".

„Am o rugăminte, ne-au cântat de prea multe ori prohodul ca să fim triști. Cea mai mare calitate a mea este de a fi membru al PSD din 1990. Am să pierd această calitate când voi merge, ca fiecare dintre noi, la locul cu verdeață. Cei care au reușit să dea acest guvern jos, sunt cei pentru care am făcut campanie. Culmea. Ai noștri. Noi am strâns voturi pentru ei, noi am mers prin țară, voi primarii i-ați ajutat și au făcut ce au făcut și i-ați văzut la televizor. Ei nu mai au ce căuta în acest partid. O să le vină răsplata ce o merită mai repede decât consideră ei și decât se așteaptă”, a declarat Marcel Ciolacu, sâmbătă, înaintea participării la evenimentul de lansare a programului de candidat, la Romexpo..”

„Categoric aș fi vrut să fiu mai vesel, dar când văd mobilizarea de azi categoric există o speranțpă. Nu avem voie să mai facem nicio greșeală. Vom demonstra că de data aceasta numia noi suntem în stare să aducem pe cea mai înaltă poziție, ce nu am reușit nici americanii, culmea o femeie, Viorica Dăncilă. Eu nu mă regăsesc în discursul lui Barna, Iohannis, pentru că sunt social-democrat. Singurul om care va respecta Constituția este unul singur, președintele nostru, Viorica Dăncilă”, a mai spus Ciolacu.

De asemenea, social democratul a afirmat că va fi „unul dintre pilonii unității” în PSD.

„Eu nu o să mă mai las păcălit. Eu vă promit că nu vom mai face nicio greșeală. Nu avem voie din acest moment să mai facem nicio greșeală și să nu mai fie nicio dispută între noi, iar eu promit, în fața dvs, că voi fi unul dintre pilonii unității acestui partid. În turul doi va câștiga cel care va fi votat cu inima. Un singur om poate fi votat cu inima din lista de candidați, președintele nostru Viorica Dăncilă”, a spus Marcel Ciolacu.

Tags:
×
Inchide