Ciolacu: „Clotilde Armand a pierdut alegerile, mai sunt 220 de saci de numărat”

Publicat: 19 04. 2021, 22:15
Actualizat: 19 04. 2021, 22:19
Ciolacu: „Clotilde Armand a pierdut alegerile, mai sunt 220 de saci de numărat”

„Clotilde Armand a pierdut alegerile, mai sunt 220 de saci de numărat”, a declarat Marcel Ciolacu, președintele PSD.

Marcel Ciolacu: Se va demonstra că dl. Tudorache a câştigat alegerile

Ancheta de la SIIJ, pentru că şeful biroului electoral de sector era magistrat şi ancheta e dusă de SIIJ, aflăm că doamna Clotilde a pierdut alegerile. Vă dau detalii – mai sunt 220 de saci de numărat, dar trendul electoral e unul foarte clar: se va demonstra că dl. Tudorache a câştigat alegerile.

În momentul în care se desfiinţează SIIJ e desfiinţează şi această anchetă şi atunci o îngropăm. Eu nu înţelegeam de ce este acest elan de desfiinţare a SIIJ. În seara asta am aflat – au mutat numărătoarea la Poliţie… Uite, oamenii aceia şi-au făcut treaba”, spune la TVR Marcel Ciolacu.

Ciolacu: Vom declanşa strângerea de semnături şi referendum pentru a face alegeri în Sectorul 1.

Întrebat ce surse are, liderul PSD a răspuns: „Cunosc detalii”.

„Informaţia este că dl Tudorache a câştigat alegerile. Tehnic, vom declanşa strângerea de semnături şi referendum pentru a face alegeri în Sectorul 1. Presupun că dna Clotilde nu este bolşevică, ca pe timpul lui Stalin – nu contează cine votează, ci cine numără – şi-şi va da demisia, va pleca. Îi anunţ cu tristeţe că SIIJ nu se va desfiinţa în 15 zile până ancheta va fi finalizată”, conchide liderul social-democrat.