Ciolacu: PSD va depune amendament la buget pentru dotarea spitalelor

Publicat: 22 02. 2021, 10:22
Ciolacu: PSD va depune amendament la buget pentru dotarea spitalelor

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat că PSD va depune amendamente la buget pentru dotarea spitalelor. „Spitalele ţării continuă să ardă, ei continuă să ne mintă că totul e în regulă”.

Într-o postare făcută pe Facebook, Marcel Ciolacu susţine că sunt bani pentru investiţii în spitale, dar alocările nu sunt făcute în funcţie de priorităţile românilor, ci de ale guvernanţilor.

Spitalele ţării continuă să ardă, ei continuă să ne mintă că totul e în regulă. PSD va depune amendament la buget pentru dotarea spitalelor, inclusiv cu echipamente de protecţie împotriva incendiilor. La fel, vom depune un amendament şi pentru a rezolva situaţia minerilor din ValeaJiului. Sper ca liderii Dreptei să aibă mintea de pe urmă şi să le voteze! Bani sunt, dar nu sunt alocaţi în funcţie de priorităţile românilor, ci în funcţie de priorităţile voastre”, a scris Ciolacu pe reţeaua de socializare.

Acesta susţine că nu deficitul bugetar e marea problemă a ţării, ci „deficitul vostru de grijă faţă de viaţa românilor”.

Beatrice Mahler, managerul de la „Marius Nasta”: Pompierul de la institut este în concediu de șase luni

Situație incredibilă la „Marius Nasta”! Singurul pompier angajat la institut este în concediu de șase luni, a declarat managerul instituției, dr. Beatrice Mahler, după incidentul de duminică seara, când s-au semnalat degajări de fum în unitatea mobilă ATI.

Mahler a spus că nu poate lua nicio măsură și este nevoie de reevaluarea legislației în acest sens.

Pomperiul este în concediu. De șase luni!

„Există angajat un pompier la „Marius Nasta”, dar de mai bine de șase luni este în concediu. Concedii medicale combinate cu concedii de odihnă. Este foarte greu să lucrezi într-o instituție unde sunt persoane care nu vor să lucreze. Aceste persoane sunt foarte greu de sancționat. Este nevoie de o reevaluare a legislației în acest sens”, a declarat luni dimineață Beatrice Mahler, potrivit G4Media.ro.