Incredibil! Beatrice Mahler, managerul de la „Marius Nasta”: Pompierul de la institut este în concediu de șase luni

Incredibil! Beatrice Mahler, managerul de la „Marius Nasta”: Pompierul de la institut este în concediu de șase luni
Incredibil! Beatrice Mahler, managerul de la „Marius Nasta”: Pompierul de la institut este în concediu de șase luni
Publicat: 22/02/2021, 09:41

Situație incredibilă la „Marius Nasta”! Singurul pompier angajat la institut este în concediu de șase luni, a declarat managerul instituției, dr. Beatrice Mahler, după incidentul de duminică seara, când s-au semnalat degajări de fum în unitatea mobilă ATI.

Mahler a spus că nu poate lua nicio măsură și este nevoie de reevaluarea legislației în acest sens.

Pomperiul este în concediu. De șase luni!

Există angajat un pompier la „Marius Nasta”, dar de mai bine de șase luni este în concediu. Concedii medicale combinate cu concedii de odihnă. Este foarte greu să lucrezi într-o instituție unde sunt persoane care nu vor să lucreze. Aceste persoane sunt foarte greu de sancționat. Este nevoie de o reevaluare a legislației în acest sens”, a declarat luni dimineață Beatrice Mahler, potrivit G4Media.ro.

Mahler a mai transmis că pacienții nu au simțit incidentul de duminică seara, unde a fost semnalată o degajare de fum la instalația exterioară de climatizare a unității mobile ATI.

„Angajații și colegii mei s-au comportat exemplar. La scurt timp după ce s-a făcut apelul toți cei din secția Covid s-au echipat și au intrat în scenariul roșu. Din informațiile pe care le am de la colegi flăcările s-au stins repede, de la sine. Pacienții nu au simțit nimic”, a mai precizat doctorul Beatrice Mahler.

Mahler: Unitatea mobilă ATI fusese închisă săptămâna aceasta pentru dezinfecție și curățenie. A fost redeschisă vineri

Managerul Institutului de Pneumoftiziologie din Capitală, dr. Beatrice Mahler, a declarat duminică seara că unitatea mobilă ATI de la spitatul pe care îl conduce a fost închisă săptămâna aceasta pentru dezinfecție și curățenie și fusese redeschisă vineri.

Totodată, aceasta a adăugat că unitatea „a fost verificată”, după cum informează site-ul agenției Agerpres.

„Din octombrie este secţia mobilă. A fost închisă în această săptămână, a fost verificată, s-a făcut dezinfecţie şi curăţenie conform procedurilor pentru scăderea riscului de infecţii asociate asistenţei medicale şi a fost redeschisă vineri”, a declarat dr. Beatrice Mahler la Digi 24.

Mihai Georgescu
Mihai a urmat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității București între anii 2009-2012, după un an petrecut la SNSPA. A lucrat la numeroase publicații, dar și în agenții de presă românești și din Europa. Scrie la citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase