Marcel Ciolacu, reacție după anunțul lui Orban: „Circul pierzătorilor nu mai pleacă din oraș!”

Publicat: 16 12. 2020, 20:44
Actualizat: 16 12. 2020, 20:45
Marcel Ciolacu: „Cîțu a ieșit ca o dizeuză de bâlci să îi pună covorul roșu lui Arafat! Trebuia să-l demită pe Vlad Voiculescu” / Mediafax Foto

„Circul pierzătorilor nu mai pleacă din oraş! Mai nou, «subsemnatul Orban» se autopropune iarăşi premier, o funcţie din care a plecat acum o săptămână de incompetent ce a fost în gestionarea pandemiei şi a economiei”, comentează liderul PSD Marcel Ciolacu pe Facebook anunţul lui Ludovic Orban.

PNL va merge la negocierile cu USR PLUS și UDMR cu două variante de prim-ministru: Ludovic Orban sau Florin Cîțu.

„Circul pierzătorilor nu mai pleacă din oraș! Mai nou, «subsemnatul Orban» se autopropune iarăși premier, o funcție din care a plecat acum o săptămână de incompetent ce a fost în gestionarea pandemiei și a economiei.
Nu, «subsemnatule Orban» Tu nu mai poți avea nicio funcție în statul român. Nu o meriți!

Oamenii mor pe capete, în timp ce voi, inconștienților, continuați să vă bateți pe ciolan!

Singura soluție este premierul propus de PSD – Alexandru Rafila! Strângeți-vă circul ridicol și plecați odată acasă! Pierzătorilor!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Război total în PNL: Cine sunt contestarii supremi ai lui Ludovic Orban după ce a decis că vrea să fie din nou premier (SURSE)

Fostul premier Ludovic Orban a decis, marți seară, că vrea să revină în funcție, deși colegii de partid îl preferă pe actualul ministru al Finanțelor, Florin Cîțu. Cu toate acestea, PNL a decis, astăzi, să meargă la negocierile cu USR PLUS și UDMR cu două variante de prim-ministru: Ludovic Orban sau Florin Cîțu.

PNL a decis, astăzi, să meargă la negocierile cu USR PLUS și UDMR cu două variante de prim-ministru: Ludovic Orban sau Florin Cîțu.

Surse din interiorul PNL susțin că Ludovic Orban și-ar dori  să fie premier sau măcar președintele Camerei Deputaților, iar peste o jumătate de an să revină în funcția de prim-ministru. De astfel, alți liberali care îl contestă pe Orban sunt Rareș Bogdan și senatorul Iulian Dumitrescu: „Dumitrescu, Sighiartău și Bogdan fac un puci în PNL”.