Cristian Diaconescu: În 2022 voi lupta pentru ca PMP să devină singura și cea mai importantă forță a dreptei de pe scena politică

Publicat: 02 01. 2022, 18:12
Cristian Diaconescu, președintele PMP

Partidul Mișcarea Populară (PMP) a reușit „performanța de a-și conserva rezultatul excelent obținut la alegerile locale”, iar în plan politic a reușit „să își păstreze coloana vertebrală dreaptă și a refuzat orice compromis de a sta în genunchi”, a anunțat Cristian Diaconescu, președintele PMP, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a formațiunii politice.

„Dragi lideri, membri și simpatizanți ai PMP,
Știu că 2021 a fost un an greu, un an dificil pentru voi toți. A fost mai mult anul reflecțiilor interioare și a vindecării rănilor, iluziilor și speranțelor năruite în decembrie 2020.
De asemenea, știu că statutul de partid de opoziție, pe care Partidul Mișcarea Populară îl are în mod incorect și nemeritat, este unul deosebit de dificil în viața unui partid. Însă, opoziția are meritul de a căli spiritele, de a cerne loialitățile și de a forma viitori lideri”, spune liderul PMP, Cristian Diaconescu.

„În acest an Partidul Mișcarea Populară a reușit performanța de a-și conserva rezultatul excelent obținut la alegerile locale, iar în plan politic a reușit să își păstreze coloana vertebrală dreaptă și a refuzat orice compromis de a sta în genunchi, băgat sub masa puterii pentru bani, arananjamente sau funcții nemeritate. Și pentru asta vă felicit si vă asigur de întregul meu respect.
În calitate de Președinte al Partidului Mișcarea Populară vă promit că în anul 2022 voi lupta alături de voi toți pentru ca PMP să devină singura și cea mai importantă forță a dreptei de pe scena politică.
Cu Dumnezeu înainte! ”, mai scrie loiderul PMP.