Curățenie de primăvară în PSD. O revenire importantă și ce spune Marcel Ciolacu despre înscrierea Dianei Șoșoacă în partid

Publicat: 09 03. 2021, 14:28
Curățenie de primăvară în PSD. O revenire importantă și ce spune Marcel Ciolacu despre înscrierea Dianei Șoșoacă în partid / Sursa FOTO: https://www.facebook.com/PrimarulRobertNegoita

Curățenie de primăvară în PSD. Robert Negoiță, poate cel mai apreciat primar de sector din București, revine în rândurile social-democraților. Însă „nucleara” ar fi alta și are legătură cu înscrierea în partid a Dianei Șoșoacă, îndepărtată de AUR în urmă cu o lună!

Robert Negoiță este în conflict deschis cu Gabriela Firea, nume cu greutate în PSD și unul dintre liderii cei mai importanți ai partidului.

Curățenie de primăvară în PSD. Ciolacu: „Negoiță dorește să revină”

De aceea nici măcar președintele Marcel Ciolacu nu s-a grăbit să anunțe revenirea lui Robert Negoiță. El a spus că doar conducerea partidului poate aproba asta, o decizie în acest sens urmând a fi luată în interiorul formaţiunii.

Am avut discuţii cu domnul primar Robert Negoiţă. Doreşte să revină în PSD. E o decizie pe care o să o iau cu toţi colegii. Personal, mi-aş dori să revină. Noi am avut o discuţie la Comitetul Regiunilor şi am dat o scrisoare către domnul Negoiţă să reintre din partea socialiştilor în Comitetul Regiunilor şi a fost acceptat acest lucru. Între oameni politici există şi anumite derapaje şi supărări, dar cred că interesul PSD va depăşi aceste mici neînţelegeri”, a spus Ciolacu.

Totuși, liderul PSD a ținut să-și asigure scaunul. Astfel, a recunoscut că Robert Negoiţă „a avut anumite derapaje şi anumite decizii greşite politic şi chiar greşite colegial”.

Marcel Ciolacu o curtează pe Diana Șoșoacă

Referitor la posibilitatea ca Diana Șoșoacă să se înscrie în PSD, Marcel Ciolacu nu a respins categoric oa astfel de mutare. De fapt, nu a respins-o deloc! El a declarat că încă nu a purtat o discuție pe această temă cu ceilalți colegi din conducerea PSD.

„Nu cred că doamna Șoșoacă poate să strice relațiile PSD cu internaționala socialistă. N-am văzut-o că are derapaje… Este o apărătoare a unor drepturi cetățenești, dar nu a existat această discuție. Nu mă pot ante-pronunța. Nici dânsa nu și-a manifestat intenția”, a spus Marcel Ciolacu.