Dan Barna, campanie electorală chiar și de 1 Decembrie! Ce le transmite românilor liderul USR PLUS

Publicat: 01 12. 2020, 15:37
Actualizat: 01 12. 2020, 15:38
Dan Barna, campanie electorală chiar și de 1 Decembrie! Ce le transmite românilor liderul USR PLUS / Sursa FOTO: https://www.usrplus.ro

Liderul USR PLUS profită de Ziua Națională pentru a face campanie electorală în vederea alegerilor parlamentare. De 1 Decembrie, Dan Barna vorbește despre „schimbarea necesară” de care are nevoie țara, uitând să facă vreo referire la trecutul național ori la prezentul plin de încercări.

Dan Barna spune că România „merită mult mai mult decât a primit până acum”, mesaj cu subînțeles transmis cetățenilor cu drept de vot.

Dan Barna își face campanie electorală de Ziua Națională

De fapt, Dan Barna își face campanie electorală de Ziua Națională fără nicio jenă.

De Ziua Naţională, îi doresc României să aibă curajul de a privi hotărât în viitor. Avem resursele necesare, avem atâţia oameni competenţi şi oneşti şi avem motivaţia de a purta această luptă pentru schimbarea necesară”, precizează co-președintele USR PLUS într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook. El subliniază că România merită mult mai mult decât a primit până acum. „Şi, în câteva zile, împreună, putem să o dovedim. La mulţi ani, România! La mulţi ani buni!”, conchide Barna.

Un mesaj oarecum similar a avut și Marcel Ciolacu. Liderul PSD a transmis că românii trebuie să-și apere țara de un dușman invizibil, cu care s-au luptat prea puțin și prea haotic până acum. Cu toții, putem îndrepta națiunea noastră în direcția cea bună! Știm cum. Avem soluțiile! Și avem și dorința de a ne uni din nou în jurul unui singur scop”.