Gafă uriașă! Reuters a publicat poza premierului Orban de la Budapesta la știrea cu demisia lui Orban de la București

Publicat: 08 12. 2020, 07:54
Gafă uriașă! Reuters a publicat poza premierului Orban de la Budapesta la știrea cu demisia lui Orban de la București

Agenția de presă Reuters a publicat fotografia premierului Ungariei Viktor Orban la știrea despre demisia premierului român Ludovic Orban.

Mai mult, știrea de agenție a fost preluată de cei de la Yahoo!News cu fotografia greșită.

”Prim-ministrul centrist al României, Ludovic Orban, și-a dat demisia luni, semnalând că a renunțat la ideea de a deveni următorul premier după alegerile de duminică.

„Eu am făcut tot posibilul, noi am făcut tot posibilul. Scopul meu este de a ajuta la crearea unei majorități fără social-democrați. Sper că partidul meu liberal va avea puterea să pună următorul prim-ministru”, a spus Orban, citat de Reuters.

Ludovic Orban a demisionat. Premierul și-a depus mandatul

Ludovic Orban a demisionat. Premierul a ales să demisioneze și nu mai este primul-ministru al României! Anunțul liderului PNL vine la scurt timp după o întrevedere a acestuia cu președintele Klaus Iohannis, care a avut loc la Cotroceni, la solicitarea șefului statului.

Până la validarea noului Guvern de către Parlamentul rezultat după alegerile din 6 decembrie, funcția de premier interimar îi revine lui Nicolae Ciucă, actualul ministru al Apărării.

Ludovic Orban a demisionat. Premierul, îndemnat de Klaus Iohannis să-și dea demisia?!

Informații despre demisia lui Ludovic Orban au apărut încă de duminică noapte, la numai câteva ceasuri după pierderea alegerilor parlamentare.

Zvonurile s-au întețit azi, 7 noiembrie, iar imediat ce liderul PNL a părăsit Palatul Cotroceni, acolo unde a fost chemat „la ordine” de președintele Klaus Iohannis, a devenit o certitudine plecarea lui Orban de la Palatul Victoria.

Ion Cristoiu, după plecarea lui Ludovic Orban de la Palatul Victoria: „Trebuie să-și dea demisia din funcția de președinte al PNL, nu de premier”

Ion Cristoiu, jurnalist și analist politic, a comentat luni seară, la Antena 3, decizia lui Ludovic Orban de a depune mandatul de premier. Potrivit acestuia, Orban ar trebui să demisioneze din funcția de președinte al PNL, după rezultatul dezastruos înregistrat de liberali la parlamentare.