Managerul de la ”Universitar, Cătălin Cîrstoiu, așteaptă în Mauritius nominalizarea Coaliției pentru Primăria Capitalei | UPDATE: pericol de ultimă oră pentru medicul ortoped

Publicat: 22 02. 2024, 13:29
Actualizat: 22 02. 2024, 15:39
Cătălin Cîrstoiu se zbate să devină candidatul Coaliției la Primăria Capitalei

Surse din interiorul Coaliției PSD-PNL afirmă că managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, Cătălin Cîrstoiu, se găsește pe lista restrânsă a opțiunilor pentru candidatura la funcția de Primar al Capitalei. Medicul ortoped se află în aceste zile în vacanță și așteaptă nominalizarea pe plajele luxuriante din Mauritius.

UPDATE: Cătălin Cîrstoiu este în pericol în Mauritius, insulă care se pregătește – potrivit ultimilor informații – de sosirea furturnii tropicale Eleanor. Specialiști în meteolorogie au confirmat pentru GÂNDUL că Eleanor ar urma să traverseze Mauritius în această după-amiază, motiv pentru care mai multe avioane au fost oprite la sol, iar școlile au fost închise.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Potrivit surselor GÂNDUL, numele lui Cîrstoiu a fost propus de către protectorul și apropiatul său, generalul Lucian Pahonțu. Acesta este eternul șef la Serviciului de Protecție și Pază (SPP) și unul dintre cei mai mari aranjori politici al ultimilor 20 de ani.

Reporterii noștri au aflat în exclusivitate că Pahonțu a activat forțe puternice din Coaliție pentru a susține candidatura ”la comun” a favoritului său, cu toate că numele lui Cătălin Cîrstoiu a fost asociat cu achiziții dubioase realizate de Spitalul ”Universitar” în mandatul lui.

CITEȘTE ȘI: ”Cîrstoiu a ajuns printr-o manevră mizerabilă la conducerea Spitalului Universitar”

Cum se poate întoarce Traian Băsescu la Primărie prin intermediul finului său?!

De altfel, medicul ar urma să candideze ca ”independent”, deși este arhi-cunoscută relația sa cu fostul președinte al României, Traian Băsescu. Acesta i-a fost naș de cununie lui Cîrstoiu, așa încât, prin intermediul finului, Băsescu s-ar putea întoarce acum la Capitală pentru a pune mâna pe ”frânghiile” Primăriei.