Marcel Ciolacu invită la Guvern echipa de avocați care a câștigat procesul în cazul Roșia Montană / Au arătat ce înseamnă „Să Salvezi România”

Publicat: 11 03. 2024, 21:20

Premierul Marcel Ciolacu anunță, într-un mesaj pe Facebook, că va invita la Guvern echipa de avocați de a câștigat procesul, în numele României, la Curtea de Arbitraj de la Washington, în cazul Roșia Montană. 

Ciolacu afirmă că dorește să le mulțumească „în numele tuturor românilor”, pentru că au arătat ce înseamnă cu adevărat „Să Salvezi România”.

Voi invita la Guvern întreaga echipă de avocați, juriști și specialiști români care a căștigat procesul Roșia Montană, ca să le transmit un mesaj de recunoștință din partea tuturor românilor! Ei sunt cei care ne-au arătat ce înseamnă cu adevărat „Să Salvezi România”!

Alături de acest mesaj, premierul redistribuie intervenția președintelui interimar al Camerei Deputaților Alfred Simonis, din plenul de luni.

Simonis a avut o replică la adresa parlamentarilor USR care au acuzat că „Ciolacu a manipulat bursa”.

Dacă cineva știe să manipuleze bursa, aceia sunteți dumneavoastră, le-a răspuns Alfred Simonis.

CITEȘTE ȘI:

Ramona Chiriac deschide lista la euparlamentare din partea alianței PSD-PNL/ La PMB, există varianta de candidat separat