Marcel Ciolacu, la reuniunea PES: Cu sprijinul dumneavoastră vom realiza integrarea completă în Schengen, până la sfârşitul anului

Publicat: 06 04. 2024, 17:53
Actualizat: 06 04. 2024, 18:04
Premierul Marcel Ciolacu mizează pe ajutorul familiei politice din care face parte, pentru o aderare completă a României la Spațiul Schengen.
Sunt convins că, după ce România a intrat săptămâna trecută în zona liberă de circulaţie pe cale aeriană şi maritimă, cu sprijinul dumneavoastră vom realiza integrarea completă printr-o decizie până la sfârşitul anului”, a declarat preşedintele PSD.
Întâlnirea Liderilor Partidului Socialiștilor Europeni, de la București, Ciolacu a amintit de manifestul PES, care susține integrarea pe cale terestră a țării noastre în spațiul de liberă circulație.
Şi de aceea salut programul nostru politic, aprobat recent la Roma, pe care avem ocazia să-l prezentăm astăzi la Bucureşti. Acest document arată clar Europa pe care ne-o dorim şi lupta noastră pentru un trai mai bun pentru cetăţenii pe care îi reprezentăm. Sunt bucuros că în această Europa, pentru care cu toţii luptăm, vedem că din nou social-democraţii europeni sunt primii şi cei care ne susţin cel mai clar în privinţa aderării imediate şi complete la spaţiul Schengen.
CITEȘTE ȘI: