Mazăre, după condamnarea lui Voiculescu: Ministrul Justiției e un papă-lapte, PSD e înfricoșat

Publicat: 10 08. 2014, 15:05
Actualizat: 20 05. 2015, 22:36

Condamnarea lui Dan Voiculescu la zece ani de închisoare a fost comentată în studioul Antenei3 și de primarul Constanței, Radu Mazăre, care l-a criticat pe ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, numindu-l „papă-lapte”.

Mazăre nu se află la primul atac la adresa colegului său de partid, în luna ma afirmând că acesta are o atitudine de „mormoloc” și că ar trebui să părăsească postul de la ministerul Justiției. Anul trecut, după ce ministerul Justiției a respins un proiect privind incompatibilii, Radu Mazăre a vorbit despre „căcăcioșii de la ministerul Justiției”.

Pesedistul a fost deranjat de faptul că în cazul Voiculescu completul nu s-a tras la sorți.

„Ce zice ministrul Justiției de chestiunea asta? E la mine în partid, dar este un papă-lapte. E un papă-lapte ministrul Justiției”, a fost poziția lui Radu Mazăre.

El a dezvăluit că la Craiova, unde a avut loc Consiliul Național al PSD în cadrul căruia Victor Ponta și-a anunțat candidatura la prezidențiale, a găsti un partid înfricoșat.

„La Craiova am găsit un partid înfricoșat să nu cumva să o supărăm pe doamna Kovesi”, a spus la Antena3, Radu Mazăre.

Dan Voiculescu a fost condamnat la zece ani de închisoare în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare. Prejudiciul stabilit de procurori în acest caz este de 60 de milioane de euro.