Mesaj de Crăciun transmis românilor de ministrul Agriculturii, Florin Barbu: „Sărbătorile să vă găsească acasă, cu produse românești pe masă”

Publicat: 25 12. 2023, 10:19
Actualizat: 25 12. 2023, 10:21

Ministrul Agriculturii, social-democratul Florin Barbu, le-a transmis românilor un mesaj cu ocazia primei zile de Crăciun. „Sărbătorile să vă găsească acasă, înconjurați de oameni dragi, cu produse românești pe masă”, a scris ministrul Barbu, pe pagina sa de socializare.

Social-democrații români și-au schimbat, la unison cu cei europeni, coperțile paginilor de socializare cu un mesaj cu ocazia sărbătorilor de iarnă: „Sărbătorește românește”, este mesajul liderilor PSD.

În acest context, ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a ținut să sublinieze ca pe masa de Crăciun a românilor să se găsească produse românești. Totul în seama tradițiilor autohtone cu ocazia sărbătorilor de iarnă, spune ministrul.

Dragi români, dragi fermieri și producători. Sărbătorile să vă găsească acasă, înconjurați de oameni dragi, cu produse românești pe masă! Să arătăm tuturor cum se sărbătorește românește de Crăciun și Anul Nou, să ne bucurăm de tradițiile noastre și să fim sănătoși! Crăciun fericit și la mulți ani!, a scris Florin BARBU, ministrul Agriculturii.

CITIȚI ȘI: 

EXCLUSIV VIDEO | Vor reconfigura ALEGERILE scena politică? Politolog: „Comasarea prezidențialelor cu locale sau parlamentare avantajează PNL”

VIDEO | REVOLTĂ ÎN SERBIA. Protest de amploare și ciocniri violente la Belgrad între manifestanți și forțele de ordine/Vucic: „Nu e revoluție”