MRU își lansează oficial Inițiativa Civică

Publicat: 05 07. 2012, 16:42
Actualizat: 05 07. 2012, 16:42

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu își lansează mâine Inițiativa Civică de Centru Dreapta (ICCD). Alături de Ungureanu, fondatori ai ICCD sunt Monica Macovei, Cristian Preda și Ioan Stanomir.

Fostul premier susține că prin lansarea Inițiativei urmărește construirea „unui spațiu politic în care civilitatea și moderația să fie cele care vor domina viața politică românească de aici înainte”.

Mihai Răzvan Ungureanu a luat atitudine în ultima perioadă față de evoluțiile politice de la București. „Astăzi, România este în domeniul irealului. Ce se întâmplă în România este incredibil. Contemplăm de ani de zile tema suspendării președintelui, cu care ne-au intoxicat domnii Ponta, Antonescu, Voiculescu. Dar este și vina noastră, a mea, a partidelor politice pentru că s-a ajuns în situația în care poate să fie pusă în practică a doua oară tema suspendării președintelui, pentru că nu ne-am revoltat la ideea că trebuie să fie suspendat pentru că unora nu le place de el sau pentru că a scăzut în sondaje”, a spus fostul premier.