Orban, „Ronaldo” al României. S-a comparat cu fotbalistul la Piatra Neamț: „Fără el, Real Madrid nu câștiga niciun Champions League”

Publicat: 03 07. 2021, 20:30
Actualizat: 03 07. 2021, 20:32
Ludovic Orban / Foto: Facebook / Captură DigiSport

Președintele PNL, Ludovic Orban, s-a comparat, sâmbătă, la ședința PNL de la Piatra Neamț, cu Ronaldo. Politicianul a spus că după ce fotbalistul a câștigat cu Real Madrid trei cupe Champions League, echipa a scăpat de el, iar decizia nu a fost de bun augur.

Orban a declarat, la Piatra Neamț, că după ce Real Madrid s-a dezis de Ronaldo, care „probabil este prea vechi sau nu are suflu nou”, nu a mai câștigat „niciun Champions League”. Liderul PNL a făcut trimitere la rivalul său la șefia partidului, Florin Cîțu.

Ludovic Orban, un „Ronaldo” al României

„Îl știți pe Ronaldo? Ronaldo a jucat la Real Madrid. Cu Ronaldo, Real Madrid a câștigat trei cupe Champions League. Real Madrid a decis să renunțe la Ronaldo, probabil este prea vechi sau nu are suflu nou, de când Real Madrid a renunțat la Ronaldo, nu a mai câștigat niciun Champions League și acum au probleme în campionatul intern”, a spus Orban.

Orban: Am tranșat moțiunea de cenzură a PSD

Liderul PNL a mai susținut că el nu a tranșat Congresul, așa cum a spus, zilele trecute, Cîțu, dar „a tranșat” moțiunea de cenzură PSD, care a picat la vot.

La Congresul PNL din 25 septembrie 2021, se va alege conducerea PNL.