OTV ajunge la guvernare. Premierul Ponta, dispus să acorde partidului lui Dan Diaconescu un loc în Guvern

OTV ajunge la guvernare. Premierul Ponta, dispus să acorde partidului lui Dan Diaconescu un loc în Guvern
Publicat: 04/06/2014, 20:09
Actualizat: 05/10/2015, 03:56

Partidul lui Dan Diaconescu ar putea intra la guvernare, premierul Victor Ponta precizând că nu exclude varianta în care PPDD să primească un portofoliu în Guvern. Anunțul primului-ministru a venit după o nouă serie de negocieri între liderii PPDD și PSD, la care a participat și el, alături de vicepremierul Liviu Dragnea, președintele PPDD, Simona Man, și secretarul general, Liviu Neagu.

Întrebat dacă partidul condus de Dan Diaconescu ar putea avea și miniștri sau secretari de stat în guvern, Victor Ponta a spus că acest lucru este posibil.

„Nu exclud această variantă, dar nu a fost nicio decizie luată astăzi”, a răspuns premierul.

Negocierile dintre PPDD și PSD au loc în contextul în care liberalii au anunțat că vor face majorități în teritoriu altărui de PDL, situație în care social-democrații vor fi obligați să caute susținere la alte partide. „Vom face majorități în toate județele în care putem. Unde nu putem, suntem în opoziție”, a mai spus Ponta, la Parlament.

Întrebat dacă programul de guvernare se va schimba în condițiile intrării PPDD în tabăra puterii, premierul a spus că nu s-a luat în calcul acest lucru.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase