PNL riscă să-și piardă în instanță sediul central din Aviatorilor

Publicat: 18 03. 2013, 10:11
Actualizat: 20 05. 2015, 17:51

PNL riscă să-și piardă sediul central al partidului de pe bulevardul Aviatorilor nr 86, deoarece acesta se află în litigiu, fiind revendicat în instanță de foștii proprietari. De altfel, PNL a pierdut anul trecut o parte din curtea sediului central, care a fost la rândul ei revendicată de foștii proprietari. Lângă sediul liberalilor a fost construit deja un imobil.

„La momentul acesta, există un proces de revendicare pe rol pentru clădirea din Aviatorilor. Dacă justiția va considera că trebuie retrocedat, evident că se pierde sediul din Aviatorilor” a spus pentru gândul secretarul general al PNL, Eduard Hellvig. 

Pentru că riscă să rămână fără sediul central, conducerea PNL intenționează să solicite un nou sediu la RAAPPS.

Hellvig a precizat că în acest moment, PNL plătește lunar o chirie către RAAPPS atât pentru sediul central din Aviatorilor, cât și pentru cel al USL, situat pe bld Kiseleff nr. 57.

„Dacă sediul din Aviatorilor este în litigiu, sediul din Kiseleff nu este contestat. E prematur să discutăm dacă vom cumpăra sediul din Kiseleff pentru că nu știm care ar fi suma exactă pentru sediu, dacă avem capacitatea financiară să-l achiziționăm. Se va face o evaluare”, a precizat Hellvig.