Ponta, către o jurnalistă: „Puneți-vă tricoul de la PMP și ne luptăm”

Publicat: 14 04. 2014, 18:22
Actualizat: 29 07. 2014, 20:02

Premierul Victor Ponta i-a transmis unei jurnaliste care îl întreba despre criticile adresate procurorilor DNA că dacă vrea să aibă „o polemică” să își pună tricoul de la PMP să se poată lupta cu el.

Reportera  l-a întrebat pe premierul Ponta dacă este normal să critice activitatea procurorilor DNA, care anchetează aleșii locali ai PSD, în condițiile în care în vizitele de la Washington și din UE premierul susține statul de drept

„Este normal să critic activitatea unui președinte mafiot”, a fost răspunsul premierului.

Când jurnalista a încercat să intervină din nou, premierul i-a spus: „dacă vreți să purtați o polemică cu mine, puneți-vă tricoul de la PMP și ne luptăm, dar nu puteți să mă întrebați ceva și eu să nu pot să răspund. Nu cred că este corect, întrebați-mă ce vreți dumneavoastră să mă întrebați și eu vă răspund. Eu vă răspund în continuare că în toți acești ani de când sunt prim-ministru, România a avut cele mai bune rapoarte pe MCV”.

Oprit din nou, precizându-i-se că ultimele rapoarte MCV nu sunt bune, premierul Ponta a replicat: „cred că nu știți despre ce e vorba”.