Premierul Marcel Ciolacu a mers „în control” la Spitalul de Urgență din Deva: A devenit printre cele mai moderne unități medicale din vestul României

Publicat: 29 09. 2023, 15:41
Actualizat: 29 09. 2023, 15:43

Premierul României se află într-o vizită în teritoriu, mai precis în județul Hunedoara. După ce a stat de vorbă cu sindicaliștii și a vizitat o fabrică de sticlă autohtonă, Marcel Ciolacu a mers într-o vizită la Spitalul de Urgență din Deva.

Marcel Ciolacu s-a arătat mulțumit de investițiile făcute în Spitalul de Urgență Deva. Acesta a precizat că fără o implicare permanentă și fără un parteneriat între autoritățile locale și cele centrale, astfel de investiții ar fi dificil de realizat. El i-a mulțumit colegului social-democrat, Laurențiu Nistor, pentru implicarea sa în dezvoltarea comunității din Hunedoara.

„Investițiile sunt cheia dezvoltării fiecărui județ dacă există viziune, implicare permanentă și un parteneriat real între autoritățile locale și centrale! Îl felicit pe președintele Consiliului Județean, Laurențiu Nistor, pentru eforturile constante”, a precizat premierul Marcel Ciolacu.

După vizită, șeful Executivului  a spus că „Spitalul Județean de Urgență Deva a devenit printre cele mai moderne unități medicale din vestul României”.

Liderul PSD a mai precizat că lucrările importante la unitatea medicală din Deva au fost finalizate. Premierul Ciolacu are în plan și un proiect de extindere și modernizare a Unității de Primiri Urgențe a Spitalului, cu bani europeni proveniți din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Programul de reparații capitale a fost finalizat, iar rezultatul este transformarea în totalitate a acestei unități spitalicești într-una cu standarde care rivalizează cu marile clinici universitare din țară și din Europa. Dezvoltarea Spitalului nu se oprește aici: fie că vorbim de extinderea și modernizarea UPU sau de aparatură modernă ce va fi achiziționată prin PNRR și alte fonduri europene, a conchis Marcel Ciolacu.
De aici, premierul a mers la o conferință organizată la filiala PSD Hunedoara, acolo unde se alege o nouă conducere.
CITIȚI ȘI:
VIDEO EXCLUSIV | Dan Vîlceanu iese din rândurile PNL și semnează contestația USR, pe legea cu măsurile fiscale. „Măsurile nu au fost discutate în BPN”

VIDEO | Nicolae Ciucă, discurs împotriva populismului la Dublin: „Politicienii trebuie să recâştige încrederea oamenilor”