RALUCA TURCAN lovește cu o nouă GAFĂ / „Drumuri moderne în care să petreci mai mult timp în trafic”

Publicat: 07 03. 2024, 15:24
Actualizat: 07 03. 2024, 16:26

This browser does not support the video element.

Ministrul Culturii Raluca Turcan, recunoscută pentru gafele sale, nu se dezice de obicei. La o conferință de presă organizată la PNL Sibiu, filială pe care o conduce, doamna ministru anunță beneficiile programelor de investiții publice derulate cu finanțare guvernamentală în județul Sibiul.

Unul dintre aceste beneficii îl reprezintă drumurile moderne „în care să petreci mai mult timp în trafic”, spune ministrul Culturii.

Noi, liberalii, am susținut întotdeauna că, pentru a crește standardul de viață al oamenilor este nevoie de investiții străine de calitate, investiții publice materializate în drumuri rapide, în drumuri moderne în care să petreci mai mult timp în trafic, spune RFaluca Turcan.

Raluca Turcan, fost vicepremier al României în Cabinetele Orban, și deținătoare a portofoliului Culturii are biografia presărată cu multe derapaje, scăpări și gafe. Memorabil rămâne comentariul referitor la „omul care se trezește mort”.

Pe atunci președinte al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a ironizat-o pe vicepremierul Raluca Turcan, spunând că „e mai sănătos să nu te bagi ca Turcan-n lemne…pentru că riști să te faci de râs”.

De altfel, Raluca Turcan a fost des ținta ironiilor pentru social-democrați, care au și primit destulă muniție din partea ei.

CITEȘTE ȘI: