„Ar cam avea nevoie Bucureștiul de un medic” / Rareș Bogdan, întrebat despre Cătălin Cîrstoiu: Nu-l cunosc pe DOCTORUL de genunchi

Publicat: 18 03. 2024, 18:14
Actualizat: 19 03. 2024, 12:50
Rareș Bogdan / Sursa FOTO: Facebook

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat înaintea ședinței Coaliției unde se decide candidatul PSD-PNL la PMB, că Bucureștiul „ar avea nevoie de un doctor”, cu referire la medicul Cătălin Cîrstoiu. 

Întrebat despre șansele lui Cătălin Cîrstoiu, în cursa pentru Primăria Capitalei, europarlamentarul PNL Rareș Bogdan ne-a declarat în exclusivitate că:

Ar cam avea nevoie Bucureștiul de un medic.

Tot luni, Rareș Bogdan a afirmat că nu-l cunoaște pe dr. Cătălin Cârstoiu, posibilul candidat la Primăria Generală.

Am înțeles că e doctor de dinți, nu de dinți, de genunchi. Eu nu îl știu, să-i dea Dumnezeu sănătate. Am vrut să-l sun pe maestru Cristoiu, cu care am făcut vreo trei ani emisiuni și să-l întreb: Ce faci, maestre, candidezi? De fapt e Cîrstoiu, nu Cristoiu. Eu nu îl cunosc pe domnul acesta. Am înțeles că e doctor de dinți… nu de dinți, de genunchi. Eu nu am probleme cu genunchii, din fericire încă mă țin genunchii. Eu nu îl știu, să-i dea Dumnezeu sănătate, a spus Rareș Bogdan, la Antena3.

Cât despre arhitectul Tiberiu Florescu, Rareș Bogdan spune l-a căutat pe Google și a văzut că este un „domn extrem de apreciabil”

Când eram la Barcelona am primit numele unui arhitect, celebru am înțeles, Florescu. Vineri îmi spuneau că domnul Florescu este candidat. Am dat repede pe Google, am văzut că e un domn extrem de apreciabil. Dacă ne spuneau dinainte ce se dorește, am fi vorbit și cu nepotul lui Gaudi. Arhitectul Florescu sau doctorul de genunchi, eu nu îi știu, noi nu i-am testat.

Prim-vicepreședintele PNL a mai spus că dacă social-democrații vin și le arată că e o soluție, „eu nu vin și spun da sau ba”.

CITEȘTE ȘI:

CANDIDAȚI SEPARAȚI pentru Primăria Capitalei / PSD merge cu Gabi Firea / Sebastian Burduja este candidatul PNL