UDMR a dat peste cap planul PSD. Dragnea: „Sunt șanse foarte mici să discutăm despre intrarea PPDD la guvenare”

Publicat: 13 06. 2014, 12:58
Actualizat: 19 05. 2015, 20:13

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că în opinia sa sunt șanse farte mici să se mai discute despre cooptarea PPDD la guvernare. Anunțul său vine la câteva zile după ce UDMR s-a opus vehement intrării partidului lui Dan Diaconescu la guvernare.

„Cred că sunt șanse foarte mici să mai discutăm de cooptarea la guvernare a PPDD, nediscutând niciodată într-un mod serios. A fost o întâlnire preliminară care a avut ca obiectiv județele unde putem construi majorități”, a spus Dragnea.

Întrebat care e stadiul negocierilor dintre PSD și PPDD, Dragnea a răspuns: „Suntem ca la început, adică mai avem puțin și începem”.

Dragnea a menționat că în acest moment sunt cinci județe unde s-au constituit majorități împreună cu PPDD.

„Mai sunt 10-11 județe unde este posibil să se realizeze majorități. Cred că ne putem vedea săptămâna viitoare cu PPDD să analizăm ce s-a întâmplat în această perioadă în ce privește posibila constituire a majorităților în teritoriu”, a spus Dragnea.

El a spus că obiectivul prinicpal al primei întâlniri cu PPDD a fost constituirea acelor majorități în județe.

„Nici de la început nu s-a pornit cu intrarea la guvernare a PPDD, obiectivul nostru principal a fost în permanență colaborarea locală”, a adăugat Dragnea.