VIDEO | Marcel Ciolacu, despre interzicerea cash-ului: O minciună grosolană / Vreți un prim-ministru care să plângă ca o babă?

Publicat: 31 10. 2023, 21:35
Actualizat: 31 10. 2023, 21:36

This browser does not support the video element.

Premierul Marcel Ciolacu a contestat dezinformările AUR cu privire la limitarea plăților cu numerar. Ciolacu a spus că minciunile „grosolane” se vor întoarce împotriva celor de la AUR, ca un bumerang.

Prezent la emisiunea Punctul Culminant, de la RTV, premierul a întărit faptul că va duce până la capăt lupta cu evaziunea fiscală și cu cei care iau șpagă.

Mă uit la oameni și le spun foarte clar: nu desființează nimeni cash-ul. Ce minciună grosolană. Domnilor de la AUR li se va întoarce ca un bumerang dezinformarea, a spus Ciolacu.

Premierul a declarat că are nevoie de instrumentele necesare pentru a combate evaziune. Această măsură este unul dintre ele. Este o restricție de moment, conform lui Ciolacu.

Cum vreți să combat evaziunea? E o restricție în acest moment. Vreți un prim-ministru care să se plângă ca o babă la dumneavoastră? Când trendul va fi descrescător vom modifica. Dacă se fură cu portbagajul? Cum își ia el (n.r. cel care ia șpagă) Ferrari cu sacoșa? Cum cheltui banii din șapgă?

CITEȘTE ȘI:

Planul lui Marcel Ciolacu privind reorganizarea agențiilor din subordinea ministerelor/ Se va înființa o agenție unică pentru toate avizele solicitate

VIDEO | Ce spune Ella Haimi, soția românului ținut ostatic de Hamas, după întâlnirea cu Marcel Ciolacu: „Reamintim datoria constituțională pentru Tal”