VIDEO | Marcel Ciolacu despre mita pentru Dumitru Buzatu: În viața mea nu am văzut atâția bani. Premierul propune limită de două mandate pe funcție

Publicat: 25 09. 2023, 21:28
Actualizat: 25 09. 2023, 21:29

This browser does not support the video element.

Premierul Marcel Ciolacu a vorbit, într-un interviu la Antena 3, despre cazul reținerii fostului președinte al Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu.

Președintele PSD a spus că nu a „văzut în viața sa atâția bani” și că partidul s-a mobilizat repede pentru a se debarasa de fostul șef de la Vaslui.

Fiecare  dintre noi trebuie să aibă o măsură a lucrurilor. În acest caz, s-a depășit total realitatea în care trăiești. Sper să fie unul dintre ultimele cazuri. De când sunt șef al PSD, am încercat să ne detașăm total de așa ceva. Nu am crezut, că și la această vârstă, domnul Buzatu se mai poate apleca spre astfel de lucruri, a declarat președintele PSD, la Antena 3.

Întrebat ce filtre mai are partidul pentru ca acești oameni să fie scoși din viața publică, Ciolacu a afirmat că nicio persoană nu trebuie să stea în nicio funcție mai mult de două mandate, pentru că te „îndepărtezi de realitate” consideră Ciolacu.

Eu am văzut că domnul Buzatu nu mai era în lumea reală. Pot să promit ceea ce am făcut și la alegerile trecute. Nimeni, care are o problemă penală nu va candida din partea PSD.

Sursa: captură foto

 

CITEȘTE ȘI:

VIDEO | Ultimele modificări ale proiectului de lege privind măsurile fiscal-bugetare. TVA se modifică de la 5% la 9% pentru concerte și medicamente

Gabriela Crețu, fosta soție a lui Dumitru Buzatu, susține că flagrantul DNA i-a provocat un PREINFARCT / „Are fermă, se duce la prășit, la strâns fân”