VIDEO | Nicolae Ciucă: Cel care va genera ruperea coaliției nu va câștiga, ci va pierde

Publicat: 23 11. 2023, 13:06

This browser does not support the video element.

Nicolae Ciucă îndeamnă la „responsabilitatea” tuturor liderilor politici, când vine vorba despre susținerea coaliției. În opinia șefului PNL, este nevoie de onestitate, loialitate și respect în interiorul arcului politic guvernamental. 

Ciucă a declarat la RFI că disputele politice „nu-și au rostul”, cu referire la schimbul de replici între Rareș Bogdan și Marcel Ciolacu.

Disputele politice, disputele politice și aceste controverse în spațiu public, sincer, spun, nu-și au rostul, deși ele fac deliciul anumitor dezbateri pe această temă.

Președintele PNL a explicat că după ce au impus o coaliție „împotriva firii”, niciunul dintre partide nu poate vorbi despre o rupere în fața românilor. Fostul premier consideră că partidul care va ieși din coaliție va pierde.

Nu consider în momentul de față putem ieșim în fața românilor și discutăm de ruperea coaliției. Noi suntem cei care i-am rugat pe români accepte această coaliție. A început împotriva firii și nimeni nu ne dădea speranță de a rezista mai mult de trei-patru luni de zile. Iată ne apropiem și împlinim 2 ani, iar cel care va genera ruperea coaliției, din punctul meu de vedere, nu va câștiga, ci va pierde. 

Sursa: Mediafax foto

CITEȘTE ȘI:

VIDEO | Mirel Palada: „PNL va cădea într-o zonă a partidelor de mijloc. PSD va fi ușor erodat de guvernare”

VIDEO | Coaliția „Nicu și Marcel” agită apele în PNL / Dan Motreanu: Fiecare președinte va răspunde în fața propriului partid