Vlad Voiculescu îl compară pe Florin Cîțu cu Elena Ceaușescu: Nu mai are să spună decât „v-am crescut ca o mamă”

Publicat: 05 10. 2021, 14:08
Sursa: MEDIAFAX FOTO

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu a postat marți un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care îl compară pe premierul Florin Cîțu cu Elena Ceaușescu.

Voiculescu spune că din discursul lui Florin Cîțu din Parlament a lipsit doar celebra replică a Elenei Ceaușescu „v-am crescut ca o mamă”.

„Mă uit la domnul Cîțu și cumva îmi amintește de anumite «Elene» ale acestei națiuni, în situații asemănătoare. Nu mai are să spună decât «v-am crescut ca o mamă». Altfel, zbaterea este aceeași, dicția este aceeași, coerența este aceeași, anvergura este aceeași. #ElenadomnuluiIohannis”, a scris Voiculescu pe Facebook.

Florin Cîțu: „Azi a murit moralitatea! Dragi români, ați fost trădați! USR vrea să dea jos guvernul din care face parte”

În intervenția sa, premierul României a transmis un mesaj tranșant, potrivit căruia „moralitatea” a murit în România, lansând și un atac dur la adresa USR, „reformiștii” care au făcut alianță cu PSD și cu „extremiștii” (n.red. – referire la AUR).

Totodată, Florin Cîțu a transmis și scuze românilor, spunând că a crezut în USR şi a tolerat „o echipă de incompetenți la guvernare”. În opinia premierului, conducerea USR este „josnică”, iar PSD încearcă să „distrugă” România.

„Curios că colegii dumneavoastră de la USR nu vă aplaudă la această moțiune, nu știu ce se întâmplă, dar azi vă votează. Dragi români, astăzi a murit moralitatea! Moțiunea PSD, cel mai mare inamic al vostru și al nostru, este susținută și votată de USR, așa-zișii reformiști s-au aliat cu PSD și cu extremiștii. Dragi români, ați fost trădați! USR, partidul pe care l-ați votat să facă bine, vrea să dea jos guvernul din care face parte, guvern în care au ajuns datorită încrederii dumneavoastră. Se poate să fie mai josnici de atât liderii acestui partid?”, a declarat Florin Cîțu în plenul reunit al Parlamentului.

În Parlamentul României este dezbătută – marți 5 octombrie 2020 – moțiunea de cenzură depusă de PSD împotriva guvernului condus de Florin Cîțu.