Bușoi i-a dat perversa lui Orban

Bușoi i-a dat perversa lui Orban
Publicat: 24/05/2017, 07:03

„Cu toată relația bună pe care o am de-a lungul timpului și recunoscându-i lui Ludovic Orban niște merite incontestabile – a povestit Bușoi, la DCNews -, cred că dacă vrem să deschidem o punte către electoratul PNL pe care l-am pierdut, PNL are nevoie de o schimbare și are nevoie de un aer de noutate, de echilibru, de modernitate în conducerea Partidului Național Liberal la cel mai înalt nivel”, adică, nu-i așa, chiar de unul ca el – proaspătul Bușoi -, avatar al acestei luminoase colecții de calități.

„De foarte multe ori, domnul Orban este foarte imprevizibil – mai spune același. S-a opus creării USL, dar a fost membru al unui grup parlamentar în timpul USL, dacă nu mă înșel”. Cum s-ar spune, dacă tot a avut curajul să se opună creării USL, alegându-se cu gura astupată de yesmenii lui Antonescu, liderul care a dat liberalismul pe mâna PSD, Orban ar fi trebuit să-și facă seppuku în piața publică, eventual pe Arena Națională, în templul faraonului Ponta.

Și mai spune Bușoi: „Critică de șase luni de zile foarte dur fosta conducere a partidului, dar în stânga și în dreapta domniei sale se află domnul Bolojan, fostul secretar general, domnul Falcă, fostul șef de campanie, mulți dintre oamenii care au făcut parte din primul eșalon de decizii al fostei conduceri”.

L-aș întreba pe Cristian Bușoi, unde se afla dumnealui, atunci când PNL și-a pierdut electoratul?! Nu cumva se „lupta”, invizibil, pentru Primăria Capitalei, încercând să convingă un electorat tot mai nemulțumit de jocurile gregare din intestinele partidului, în care era (sur)prinsă inclusiv augusta, curata și preaechilibrata sa persoană?

Nu a gestionat cel mai spectaculos fiasco al PNL, la București, în calitate de lider al unei filiale ruinate de penibil?

Nu a refuzat să demisioneze, odată cu fosta șefă a partidului, Alina Gorghiu, în urma scorului rizibil, obținut, acela care a făcut din PSD și din Gabriela Firea „adevărate forțe ale naturii”?

Nu a îndepărtat, în continuare, electorat substanțial, și din această postură, în urma diverselor scandaluri, pierzând „eroic” și parlamentarele?

Nu este dumnealui candidatul susținut de fostul lider, Crin Antonescu, acela care a „întinat nobilele idealuri ale liberalismului”, dând partidul pe mâna „lu” alde Iliescu”?

Și atunci, despre ce noutăți bate câmpii Cristian Bușoi? Despre ce echilibru și modernitate? Despre ce PNL, în actuala lui alcătuire?

Eu nu zic că Ludovic Orban e cel mai bun, dar nici Cristian Bușoi nu e Albă ca Zăpada, și nici vreunul dintre cei șapte pitici.

Și, apropo de echilibru! N-ar fi fost mai normal să-și vadă fiecare candidat (ăștia care sunt, dacă atât a putut partidul) de moțiunea, platforma și echipa sa, în vederea unei confruntări politice decente, decât să-și înfigă bricegele în spate?

Celebra prezentatoare TV a ţării a fost concediată. Umilinţa la care nimeni nu se aştepta...
EXCLUSIV PAPARAZZI | Cu cine am 'prins-o' pe Irina, după despărțirea de Dragnea
FOTO. Larisa Drăgulescu se pozează în ipostaze interzise! `Am făcut așa o avere impresionantă`
Bolile în funcție de grupa de sânge. Cine riscă să facă mai ușor diabet
FOTO EXCLUSIV. Ea este moștenitoarea „imperiului” pe care îl construiește Răzvan Burleanu! Primele imagini
Corina Creţu: În România, salariul minim ar fi aproximativ 3.500 lei dacă s-ar aplica indicatorul...
ROMÂNII care stau la bloc își încarcă mașinile ELECTRICE în acest mod bizar
BANCUL ZILEI – Ion, Maria și supozitoarele buclucașe
VIDEO. Cum arată capsulele pentru sinucidere asistată în 30 de secunde
'Era varză' Nuțu Cămătaru s-a iubit cu Nicoleta Luciu și Monica Gabor
Cele mai perverse OBICEIURI ale oamenilor. „Sunt de-a dreptul ȘOCANTE”
Masca la exterior ar putea fi eliminată!
Dezvăluirea șocantă făcută de Donna D’Errico la 23 de ani după rolul din Baywatch
Este 24 decembrie 2021 zi liberă? Lista completă a zilelor de vacanță pentru sărbătorile de...
Arafat, anunțul serii pentru cei fără certificat verde! E o decizie oficială
Dan Negru nu va uita cât va trăi data de 7 decembrie 2021. La 50...
O poveste fabuloasă de succes. Cum a ajuns un IT-ist din Cluj să facă 100...
Locul superb aflat la câteva minute de Braşov, dar care nu este o staţiune de...