Dolores Ibarruri & Agamemnon Dandanache

Dolores Ibarruri & Agamemnon Dandanache
Publicat: 19/06/2019, 20:58
Actualizat: 08/01/2020, 20:24

Văzând-o pe venerabila doamnă Andronescu cum se avântă cu tineresc elan spre noi demnități, am un plenar sentiment de staronicie: în România nu s-a schimbat nimic.

„La Pasionaria” PSD – amestec ingenious de Dolores Ibarruri și Agamemnon Dandanache – cochetează astăzi cu șefia partidului, pentru ca în noiembrie să nu refuze o candidatură la președinția României.

N-a declarat-o explicit niciodată, dar e limpede după cum aleargă neobosită dintr-un studio de televiziune în altul, după cum se cațără pe Facebook, după cum azvârle cu filmulețe în loazele care o mailuiesc cerându-i, cu greșeli de ortografie, subiectele la examene.

„Foarte mulți dintre voi mi-ați trimis mesaje. Și în aceste mesaje mi-ați cerut să vă spun subiectele. Nu mai îmi scrieți mesaje cu această cerință, pentru că, fără îndoială, nu am cum să fac lucrul acesta și nici nu-l voi face. În același timp, când scrieți mesaje fiți atenți să nu mai faceți greșeli de ortografie”.

… Ăștia foarte mulți care trimit mesaje agramate și cer subiectele sunt perfect adaptați societății pe care și cele patru mandate la Educație ale domniei voastre au construit-o. Fiți mizericordioasă, nu le tăiați aripile, nu mai le opriți ascensiunea spre cele mai înalte demnități!