„Incendiar! MARE MANIPULARE BĂSISTĂ ÎN DIASPORA! CE SE PUNE LA CALE”. Minciuna bufă

Redactor:
Rodica Ciobanu
„Incendiar! MARE MANIPULARE BĂSISTĂ ÎN DIASPORA! CE SE PUNE LA CALE”. Minciuna bufă
Diaspora luând cu asalt secțiile de votare nu există. Cozile kilometrice din fața ambasadelor sunt doar un montaj din grupuri disparate de cetățeni, multiplicate și intercalate precum orcii din Stăpânul inelelor.

Chiar și-un decupaj cu o duzină de oameni, rezemând un colț de zid, la Paris, într-o resemnată așteptare, reprezintă o exagerare. De altfel, n-aveau ce căuta acolo, trebuiau să meargă să voteze la Nancy – cum spune ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu – „oraș superb, leagănul art nouveau”. De fapt, diaspora nici nu s-a trezit, zice, pe RTV, o socioloagă, fiindcă așa sunt ăștia plecați, mai comozi.

Televiziunea pesedistului Sebastian Ghiță titrează: „Incendiar! MARE MANIPULARE BĂSISTĂ ÎN DIASPORA”, „CE SE PUNE LA CALE”, „Cum vor penalii băsiști să răstoarne rezultatul votului”. Teoria „fraudării votului din diaspora”, elaborată de scenariștii PSD, se dezvăluie pas cu pas.

Voi, cei care așteptați cu orele să votați la Viena, ați făcut turism electoral, ca în Ilfov și Teleorman. Un cetățean a informat postul RTV că foarte multe automobile cu numere de România au luat cu asalt încă de ieri capitala austriacă, pasagerii acestora năpustindu-se  la urnele deschise la ambasadă, ca să dea impresia de prezență masivă la vot.

Voi, de la cozile kilometrice din Paris, Londra, Munchen, Torino, voi, în loc să mergeți la secțiile aproape goale din împrejurimi, ați făcut jocul manipulatoriu al ACL, repezindu-vă la secțiile din marile orașe ca să  creați aglomerări artificiale.

Voi, din Spania, voi ați fost cumpărați de ACL. Au spus-o câțiva cetățeni chiar pe post, mulțumind pentru mâncarea și băutura primite – zice moderatoarea – de la candidatul Dreptei.

Voi, din Germania, sunteți induși în eroare de către FDRG, „pentru a genera aglomerație la secțiile de votare atât la începutul, cât și la sfârșitul votării cu scopul de a crea aparența că reprezentanții secțiilor de votare nu pot administra procesul electoral” – declară pesedista Gabriela Firea, fluturând printul unui email cu adresele anonimizate. Prin urmare, deși nu e BEC, vă comunică dumneaei programul corect:de la 7 la 21, niciun minut în plus. Dna senator prezintă un filmuleț făcut cu mobilul pe o stradă necirculată, în fața unei clădiri de lângă Londra, unde s-ar afla o secție de votare goală, neștiind însă să spună ce numar are, unde se află aceasta și când a fost filmul făcut.

Filmulețul acesta reprezintă realitatea paralelă a PSD despre votul din diaspora. Această realitate pustie o livrează propriului electorat, prin canalele tv de partid, ascunzându-i cozile lungii, chinuitoarei așteptări la vot, la fel de umilitoare ca și cozile de odinioară la rația zilnică de hrană, de care regimul comunist nici nu vorbea. Ceea ce nu înțelege PSD este faptul că realitatea curată se vede prea bine și din satelit, pentru o putea truca.

Inchide