Scurtă ședință de campanie cu V. Ponta

Scurtă ședință de campanie cu V. Ponta
Publicat: 27/09/2016, 11:34

Modelul de campanie, identificat și importat de peste Bosfor, mi se pare extrem de periculos, pe lângă/tocmai din cauza precarității montajului său la București.

În consecință, echipa amintită l-a identificat pe dușmanul națiunii, pe „omologul” lui Fethullah Gülen pentru România – și chiar o parte a restului Europei -, în persoana lui George Soros, care finanțează școli și ONG-uri, la noi și pe la câțiva vecini de-ai noștri, producătoare de psiho-filosofii antistatale la purtător, entități care așteaptă cu „arma” la picior să arunce țara în haos.

Exact așa cum era să se întâmple în cazul „Colectiv”, acțiune contracarată în ultima clipă de viteazul premier demisionar, Ponta.

„Acum un an Ponta și-a dat demisia după ce a fost informat că trupe din astea, care au luptat în Piața Taksim și în Piața Maidan, urmează să atace Guvernul. A avut următoarele opțiuni: să spună jandarmilor să apere guvernul sau să plece, și Ponta a ales să plece”, a povestit prietenul expremierului, Sebastian Ghiță.

Tot așa cum, nu mai departe de săptămâna trecută, au scos în stradă mii de oameni, ca să ceară demisia unui ales al poporului suveran, în favoarea păstrării imunității căruia au votat majoritatea aleșilor unui electorat perfect matur și conștient, hărțuit de o structură pseudo-juridică, DNA, în fapt, politică și manipulatoare.

„De ce nu recunoaștem? România a fost transformată în țara în care URA, AGRESIVITATEA, ISTERIA, JIGNIRILE, FANATISMUL și RĂUTATEA au ajuns singurele sentimente care dau direcție societății! Oare ne place? Și dacă nu – putem face ceva? (…) 3 000 deoameni ies pe stradă îndemnați de aceiași 100 care scriu pe site-urile Propagandei sau vorbesc la televiziunile (pline de datorii la Bugetul de Stat) controlate de Sistem/câteva cozi de topor ale lui Soros (mai vechi sau mai noi) apar lângă ei ca sa facă poze și să își asume roadele„, scria Ponta pe Facebook, luându-i apărarea lui Oprea

Așadar, Soros/Gülen a creat o structură paralelă cu cea a statului, pe care o activează când vrea banul lui, împotriva guvernelor care performează pentru țară, amenințând cu declanșarea unui Maidan în toată regula pe malurile Dâmboviței.

PENTRU COMENTARII VĂ AȘTEPT PE PAGINA DE FACEBOOK –MARIAN SULTĂNOIU

Din „Sistemul Soros” ar trebui să facă parte, evident, majoritatea societății civile, un grup de ONG-uri, ceva școli și universități, probabil miile de profesori care n-au după ce bea apa, medicii români rămași, la pachet cu arabii, chinezii, japonezii și africanii veniți în locul celor plecați, militarii români, care trăiesc, în viziunea lui Daniel Barbu, bine mersi, prin zonele de lux ale Kandaharului, huzurind binișor, în comparație cu eroicii politicieni români, care își dau viața pe frontul național al șpăgii și corupției.

Dincolo de montajul șubred al comédiei, importul temei „lovitură de stat a la turca” este, cum spuneam, cât se poate de periculos, câtă vreme, parte a electoratului acestui segment dă crezare unor astfel de fonfleuri politice, creându-și așteptări pe măsură.

Ca să nu mai spunem că, dacă românii au ieșit în stradă ca să protesteze împotriva corupției care, așa cum s-a dovedit în cazul „Colectiv”, ucide – iar premierul în funcție se sperie și își dă demisia -, dacă au manifestat împotriva senatorilor care se opun săvârșirii actului de justiție, votând împotriva ridicării imunității lui Oprea – iar, în final, senatorul în discuție își dă demisia -, dacă vor mai ieși în stradă, cerând respectarea legii într-un stat de drept, iar Soros a contribuit, cât de puțin, la conștientizarea faptului că alegătorul este mai presus de ales, și cel care îl trimite la conducerea statului numai și numai pentru a-i reprezintă interesele, atunci nu se poate spune că, până aici, omul ar fi făcut ceva împotriva nației.

Altfel, mă întreb, ducând povestea în absurd: dacă avem de-a face cu o situație similară cu aceea din Turcia, cu Soros în rolul lui Gülen, „cumpărații” fiind noi, poporul neafiliat lui Ponta, PSD, PRU, atunci cui i-ar plăcea să fie Erdogan?

BOMBĂ! Vedeta prinsă pe un site de adulţi. Ce tarif avea. A fost imediat concediată
Ce l-au pus să facă șefii de la Antena 1 pe Dan Negru. Când a...
FOTO. Fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu face videochat și a ajuns să aibă o...
Femeia care-și bea menstruația, o aplică pe ten și pictează cu ea: „E medicină pură”
FOTO. Simona Gherghe, în costum de baie! Apariție rară a vedetei TV: cum arată
O invazie a Rusiei în Ucraina ar avea consecinţe nemaivăzute. IATĂ ce măsuri draconice ar...
Hoții de CATALIZTOARE din GERMANIA ”vânează” aceste mașini
BANCUL ZILEI – Doi francezi fac dragoste în cabinetul medical. Doctorul privește acțiunea și dintr-o...
Diferența dintre criptomonede, monede digitale și monede virtuale
Ce l-au pus să facă șefii de la Antena 1 pe Dan Negru. Când a...
Vârsta la care FEMEILE sunt cele mai ATRACTIVE în pat pentru bărbaţi
Detalii BOMBĂ din dosarul inspectorilor ANAF: Nu punem botul la o sticlă de whisky; Să...
O actriță trebuia sa mimeze o scenă de amor pentru un videoclip. Ce a urmat...
Cine i-a ucis, de fapt pe studenții de la Iași? Descoperirea ȘOC a polițiștilor
Au fost chemați ROMÂNII ÎN ARMATĂ?! Ministrul Apărării a spus adevărul. Toată lumea trebuie să...
Anunțul care zdruncină lumea din temelii. Ce urmează după Omicron: Va fi mult mai contagioasă
Este oficial: Un nou mare retailer cu preţuri foarte mici vine în România
Răzbunarea perfectă a unui angajat care a fost concediat de şef pentru că avea idei...