Vadim și prietenii – oglinzi paralele

Redactor:
Marian Sultănoiu
Vadim și prietenii – oglinzi paralele
Uneori ți se face silă și te întrebi: de unde, Doamne, atâta lipsă de caracter și decență? Pentru ce atâta fățărnicie bolnăvicioasă? De câteva ore bune, îi auzim tânguindu-se, cu nodul în gât, într-un circuit al televiziunilor, pe câțiva dintre „prietenii" lui CV Tudor. Ascultați-i, cât vă ține stomacul!

Codrin Ștefănescu la moartea lui CV Tudor

„Am pierdut un om extraordinar. Un politician și un  naționalist. Un cărturar”

Codrin Ștefănescu, înainte de moartea lui CV Tudor

„În urma elucubrațiilor și jignirilor cu care personajul Vadim Tudor mă calomniază în ultimele zile în fițuicile sale, cu o isterie furibundă, total nejustificată și inexplicabilă, împroșcându-mi cu noroi familia, pe tatăl meu în vârstă de 75 de ani, prietenii, colaboratorii, cunoștințele, totul de-a valma, într-un scenariu absolut sinistru, mă văd nevoit să aduc la cunoștința opiniei publice următoarele. (…) Pentru toate injuriile și aberațiile pe care le-a proferat la adresa mea, am luat hotărârea de a-l acționa în judecată pe numitul Corneliu Vadim Tudor. Doresc ca acțiunea în instanță să fie publică, prezența mass-media fiind necesară într-un proces în care voi lupta cu acest fariseu al politicii românești, până la aflarea întregului adevăr. Menționez că toate despăgubirile pe care le voi obține în urma acestui proces vor fi donate mai multor organizații pentru protecția mediului și animalelor, precum și uniunii „Vatra Românească”.

CV Tudor despre Codrin Ștefănescu

„Și-a dat demisia înainte să-l dau eu afară. A fost avertizat să plece pentru că era insuportabilă prezența lui. Codrin Ștefănescu este un om bolnav mintal care periodic, o dată la două-trei luni, se duce la o clinică de la Lyon să se trateze. Și, i-am spus cu toată considerația față de un om în suferință, să-și vadă de sănătate”.

De ce s-a supărat CV Tudor așa de tare la momentul respectiv?! Pentru că, potrivit declarațiilor sale, Ștefănescu ar fi dat mesaje de pe telefonul mobil, familiei și prietenilor lui Vadim, că „președintele PRM a murit!”.

Olguța Vasilescu la moartea lui CV Tudor:

„Un om și un politician de excepție. Un om de cultură. Un om citit. Un cărturar. M-a ajutat în politică, pe mine și pe alți colegi de-ai mei”.

Olguța Vasilescu, înainte de moartea lui CV Tudor:

După ce a fost susținută, în partid, de Vadim pentru ocuparea unui fotoliu de parlamentar, Lia Olguța Vasilescu a plecat la PSD pe motiv de neînțelegeri și animozități în PRM. „Negocierile pentru trecerea mea de la PRM la PSD au durat un an de zile. Recunosc că președintele PSD, Mircea Geoană, m-a determinat să fac acest pas, deși am purtat negocieri cu toate partidele parlamentare, mai puțin cu UDMR”.

CV Tudor, despre Olguța Vasilescu

„Lia Olguța Vasilescu e pusă pe confiscări de morți. N-a putut să confiște craniul lui Mihai Viteazul? Nu-i nimic, a confiscat trupul neînsuflețit al lui Costică Ștefănescu! (…) Incredibil cât de urât îmbătrânește fata asta, Lia Olguța Vasilescu! (În poză e brunetă, dar între timp și-a schimbat culoarea, așa cum a schimbat și partidul – e blondă.) Are numai idei tâmpite.

Gigi Becali la moartea lui CV Tudor:

„Vadim Tudor era un om foarte bun, sufletist. (…) Era foarte mândru, avea o trufie a lui, cred că el voia și când va muri ca moartea pentru el să fie mai specială decât pentru restul muritorilor”.

Gigi Becali, înainte de moartea lui CV Tudor:

„Dacă ar fi țara toată ca el, am fi o țară de handicapați. El nu e sănătos mintal. Jur pe familia mea că n-am vrut să îi dau un milion de dolari să mă bage în parlament. Omul ăsta fabulează. Trăiește cu câinii și pisicile în casă și vorbește cu ei. E tribunul câinilor și pisicilor. (..) Vadim este un neisprăvit, un șpăgar care cere oamenilor bani să îi bage în parlament. (…) Gata! Când te prind îți rup botul!”.

CV Tudor despre Becali

„N-am ce vorbi cu derbedeul ăsta. Să-l ia mama dracului de hoț, care a vrut să îmi dea un milion de dolari să-l bag în parlament. Vagabondul dracului!. (…) Ești un rahat cu ochi, vagabondule!. (…) Ești o maimuță curentată”.

O, țară tristă, ce politicieni ai născut…

 

Tragedie uriașă în showbiz! Vedeta a fost găsită moartă în casă! S-a sinucis
FOTO. Loredana Groza, dezbrăcată total în aşternuturi! Şi-a lăsat sânii la vedere şi fanii au...
Dana Budeanu, spectacol total dupa infrangerea Gabrielei Firea: SARACILOR! Continuarea e halucinanta
Live video Dinamo – UTA Arad Scor. Sigurul site care transmite live meciul
Dezvăluiri incredibile la peste 30 de ani de la Revoluție: 'Am căutat sacii cu cadavrele...
EXCLUSIV. Bărbatul celebru de pe lista neagră a SPP-ului. Ce se întâmplă cu el la...
Rezultate parţiale BEC de la ALEGERI LOCALE 2020 | Primăria Sectorului 1 se joacă la...
Secția de votare cu prezență de 0% la urne
Tragedie uriașă în showbiz! Vedeta a fost găsită moartă în casă! S-a sinucis
Dana Budeanu, spectacol total dupa infrangerea Gabrielei Firea: SARACILOR! Continuarea e halucinanta
În timpul unei SCUFUNDĂRI, o tânără a făcut o descoperire ȘOCANTĂ pe fundul mării. „Cum...
Pandele a rupt tăcerea! Calvarul prin care a trecut soția lui în ultimele luni. Nimeni...
Live video Hermannstadt – Botoșani Live SCORE. Gol spectaculos
Ultima oră: Nicușor Dan, procente în scădere. Mai are vreo șansă Firea?
Un bărbat a decis să mănânce numai cartofi timp de un an. Ce s-a întâmplat...
Descoperă România cum nu ai mai văzut-o. Destinaţii de vacanţă magice la doi paşi de...
Povestea „ultimului dictator din Europa”. Şi cine sunt „minigarhii” care îl ajută să facă miliarde...
Inchide