În seara de Ajun, copiii din Valea Screzii vă colindă și vă urează Sărbători fericite! VIDEO

Publicat: 24/12/2013, 17:52
Actualizat: 29/09/2018, 01:39

„N-am venit să cerem, am venit să dăm”, acesta este mesajul corului de copii din Valea Screzii, venit în Ajunul Crăciunului să ne colinde. Ei sunt o parte dintre cele peste 400 de suflete care trăiesc în tabera întinsă în două sate din Prahova, Valea Plopului și Valea Screzii. În această zonă, un preot, părintele Nicolae Tănase primește de peste 17 ani copii abandonați, copii fără părinți pe care nimeni nu-i vrea, ori copii abia născuți.

Povestea acestui om, dar și poveștile copiilor care trăiesc, se formează și cresc în așezământul din Valea Plpoului-Valea Screzii ați citit-o în numeroase rânduri în Gândul.

Împreună cu voi, cititorii noștri, și alături de partenerii care s-au alăturat campaniei pe care am inițiat-o în decembrie 2011, i-am putut ajuta pe acești copii cărora le-a ars bucătăria, cămara și sala de joacă, într-un incendiu teribil, în urmă cu doi ani.

Am strâns atunci peste 100.000 de euro, bani cu care clădirea mistuită de flăcări a fost reconstruită. În semn de mulțumire, copiii de la Valea Screzii vin an de an să ne colinde, oferindu-ne o lecție incredibilă de generozitate.

În această noapte vă invităm să ne fiți din nou alături și împreună să le deschidem ușa micilor colindători. Să-i primim cum se cuvine: cu inima deschisă, cu bucurie și cu un gând bun. Crăciun fericit!