LOTO, LOTO 6 din 49. EXCLUSIV: „Banii câștigați – de pus la trei bănci. Vin 100 de milioane pe zi doar dobândă”. Sfaturile lui Costandachi, milionar la LOTO din Galați

LOTO, LOTO 6 din 49. EXCLUSIV: „Banii câștigați - de pus la trei bănci. Vin 100 de milioane pe zi doar dobândă. Sfaturile lui Costandachi, milionar la LOTO din Galați
Publicat: 16/07/2013, 12:45
Actualizat: 08/01/2020, 23:41

LOTO, LOTO 6 din 49. Marele premiul la jocul Loto 6 din 49, în valoare de 11 milioane de euro, a fost câștigat în a doua duminică a lui iulie de un jucător din orașul Galați. Acesta a cumpărat biletul de la agenția Loto din cartierul Micro 20.

Orașul nu este străin de milionarii în euro apăruți peste noapte, după ce au câștigat la jocurile loto. Primul lovit de noroc a fost Iulian Constandache care, pe 7 iunie 2009, a încasat un premiu de 46,17 milioane de lei. A fost al treilea premiu ca mărime din istoria jocurilor loto din România, spune șeful sucursalei zonale Galați a Loteriei, Andrei Alexandru Moțoc. Într-un interviu pentru gândul, Constandache zice mai simplu: „Da, domnule! Am câștigat la fel ca omul ăsta de acum, 11 milioane. În mână am luat 8.200.000, că am plătit dobânda de 2.800.000”.

Ce sfaturi îi dă el noului câștigător?! „În primul rând să depună banii în bancă. Vede el care bancă e mai bună, că eu nu fac reclamă la bănci. Cam la trei bănci să-i plaseze. Nu înainte să negocieze dobânda, că se poate. Băncile să fie sigure și în țară, nu afară”.

LOTO, LOTO 6 din 49. După ce a câștigat, lui Constandachi îi intrau în cont cam 100 de milioane pe zi. „Așa mi-am făcut eu socoteala, după capul meu. O sută pe zi, tocmai bine”, spune vechiul milionar, astăzi investitor imobiliar și om de afaceri în turism, cu, deja două pensiuni pe roate, deschise la 2 Mai, cu alta în construcție și cu un cinemtograf 3D, în proiect, chiar pe malul mării.

„Dar ce-l sfătuiesc eu e să nu investească, încă, nimic. Lasă banii în depozite de trei și șase luni și abia pe urmă investește, din dobândă. Dacă îl pasionează, în turism, dacă nu, vede el, la ce se pricepe cel mai bine” spune Iulian. „Eu, sincer să fiu, am jucat și pe bursă; dar nu agresiv – ușor, atent și mai ei și de acolo. Dar am avut pe cineva care se pricepea, de ce să mint?!”

LOTO, LOTO 6 din 49. Atenție la anturaj!

Altfel, sfatul său cel mai direct pentru noul câștigător este să stea cât mai departe de persoanele dubioase. „Atenție la anturaj și la persoanele dubioase. Și, mai ales, fără împrumuturi. Dacă vrea să dea ceva, dă din suflet cui are nevoie. Dar nu cu împrumut, că nu-i mai vede! Eu așa am făcut. Și am dat și la biserici. Câte 200-300 de milioane, din dobândă: pentru construcție, pentru clopot, ca să repare gardul… Altfel ce să-i spun? Să-l ajute Dumnezeu. Să nu se bage rob la bani, dar să-i folosească cu minte și cu plăcere. Eu, după ce pun bine afacerea pe picioare, nu mai fac decât să mă plimb prin lume” spune, pentru gândul, Iulian Constandachi.

LOTO, LOTO 6 din 49. Galați, orașul câștigătorilor

Bărbatul nu este singurul din Galați peste care a dat norocul, în iunie 2009. Cinci luni mai târziu, pe 9 noiembrie 2009, alți doi jucători din oraș câștigau marele premiu de categoria I la Loto 6 din 49, în valoare atunci de circa 5 milioane de euro. Asta după ce, anterior, în iunie 2005, un rezident al orașului încasa, la același joc, peste 17,3 milioane de lei.

Jucătorul care a luat premiul de 11 milioane de euro după extragerea din 14 iulie 2013 este o persoană foarte norocoasă. Acesta a câștigat câte ceva cu toate cele trei variante jucate. Asta arată că jucătorul are o selecție de trei numere pe care o folosește mereu în toate variantele. „Toate cele trei variante jucate s-au dovedit a fi câștigătoare. În afară de premiul de categoaria I la Loto 6 din 49, jucătorul norocos a obținut câștiguri și cu celelalte două variante, și anume un premiu de categoria a III-a în valoare de 817 lei și un premiu de categoria a IV-a în valoare de 30 lei”, a precizat Loteria Română.

Statul va impozita cu 20% premiul de 11 milioane de euro câștigat de jucătorul din Galați la Loto 6 din 49. Suma efectivă pe care norocosul gălățean o va încasa va fi de circa 8,29 milioane de euro (aproximativ 36,71 milioane de lei).

Directorul Sucursalei Zonale Galați a Loteriei, Andrei Alexandru Moțoc, a declarat pentru gândul că înainte de extragerea de duminică s-au jucat 61.986 de variante la jocul Loto 6 din 49 în județ: „Se joacă foarte mult la 6 din 49. Județul este în top 10 pe România ca și încasări la acest joc. Oamenii sunt împătimiți”.

LOTO, LOTO 6 din 49. Noi extrageri loto și Loto 6 din 49 vor avea loc joi, începând cu ora 16:45. Chiar dacă potul cel mare a fost câștigat, încă sunt premii mari în joc. La Noroc există un report cumulat de peste 1,8 milioane lei, iar la Joker, la prima categorie, un report de peste 1 milion de lei.

SURSA FOTO: Cancan

Adrian Popa
Adrian Popa este Editor of the Day la Gandul.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Ce a pățit o moldoveancă de 39 de ani, după ce s-a cuplat cu un...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
"Am călătorit în timp". Un profesor ieșit din comă spune că a fost în anul...
Detalii halucinante au ieșit la iveală în cazul presupusului criminal din Orhei. Bărbatul este bănuit...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Biden a promulgat pachetul de ajutor pentru Ucraina
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Începând de astăzi, turiștii trebuie să plătească taxă de intrare în Veneția