Regina Cleopatra și Lisabona, fiica magiei, au venit la Parlament să-l blesteme pe deputatul Păun. „Aici am apă sfințită. Dacă îl stropesc, îl las fără potență pe toată viața”. VIDEO

Un grup de 15 vrăjitoare înarmate cu toate ustensilele breslei - vârtelniță cu fuse, cărți de tarot, busuioc, bol cu apă sfințită și blesteme la purtător - au forțat, luni, intrarea în Parlament pentru a-i imputa reprezentantului lor, deputatul Păun, o lege care le-ar interzice aceste practici.

Un grup de 15 vrăjitoare înarmate cu toate ustensilele breslei – vârtelniță cu fuse, cărți de tarot, busuioc, bol cu apă sfințită și blesteme la purtător – au forțat, luni, intrarea în Parlament pentru a-i imputa reprezentantului lor, deputatul Păun, o lege care le-ar interzice aceste practici.

Vrăjitoarele au încercat să intre în curtea Palatului Parlamentului pe la intrarea dinspre Parcul Izvor, dar au întâmpinat rezistența forțelor de ordine, care au reacționat imediat, impacientate de ineditul situației și temătoare față de blestemele și anatemele aruncate generos de doamnele cu fuste multe și colorate.

„Altercația” dintre vrăjitoare și jandarmi, care nu au știut inițial în ce categorie să încadreze evenimentul – protest spontan la poarta Parlamentului sau încercare de forțare a intrării în instituția fundamentală a democrației românești – a fost acoperită rapid, însă, mediatic, de jurnaliștii prezenți la fața locului.

Vrăjitoarele au simțit, astfel, că sunt în centrul atenției și, sub pavăza camerelor de luat vederi, și-au impus punctul de vedere, reușind să treacă de primul filtru de jandarmi.

Din păcate pentru ele, au trecut doar cinci, respectiv cele care aveau buletinul asupra lor, pentru că și democrația are regulile sale.

Odată intrate în curtea Parlamentului, vrăjitoarele s-au dezlănțuit. Blestemele și anatemele au început să curgă fără oprire. Amenințările la adresa potenței deputatului Nicu Păun nu s-au mai oprit.

„Aici am apă sfințită, adunată de la 99 de izvoare. Dacă îl stropesc, îl las fără potență pe toată viața”, a amenințat o vrăjitoare,Maria, la adresa lui Păun, strângând în brațe un bol din lut cu două mânere și afurisind legea acestuia care ar urma, după ce va fi depusă, să le interzică practicile vrăjitorești.

Cu camerele de luat vederi în față, cu reporterii în spate și cu microfoanele înconjurându-le, cele cinci vrăjitoare, însoțite și de un vrăjitor-bărbat, s-au deplasat spre intrarea în Parlament.

Tocmai atunci a trecut, îndreptându-se spre clădirea Legislativului, în Loganul său albastru cu șofer, deputatul Alin Popoviciu, cel care a depus în trecut o lege prin care solicita impozitarea și taxarea vrăjitoarelor. Popoviciu nu a oprit să dea față în față cu reprezentantele breslei, dar le-a spus jurnaliștilor că are acasă un motan negru și nu se teme de blestemele lor.

„Ați văzut că nu i-a ieșit nimic? Nu i-a trecut legea. Să nu se mai ia ei de noi”, a spus vrăjitoarea autointitulată „regina Cleopatra a Magiei” despre Popoviciu, în asentimentul colegelor sale vrăjitoare, Suedia, Sidonia și Lisabona, „fiica magiei Maria Câmpina”.

Grupul a mers mai departe și a descins în Parlament, unde, la intrare, s-a lovit de alt filtru de jandarmi. Aceștia le-au sfătuit pe vrăjitoare să sune la Comisia de abuzuri, acolo unde Nicolae Păun este președinte, pentru a cere acordul de a intra în audiență la acesta.

După ce li s-a explicat telefonic faptul că Nicolae Păun nu se află în Parlament, vrăjitoarele au făcut stânga-mprejur, și, după ce au promis că vor face o analiză privind trecerea bugetului prin Parlament, au părăsit pașnic clădirea celui mai înalt for reprezentativ al României.

Surpriză totală la CFR Cluj. Noul antrenor debutează chiar astăzi pe banca ardelenilor în Europa...
Marius Rădoi a murit azi-noapte! Ştirea care cutremură România
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce...
FOTO. Ea este considerată una dintre cele mai frumoase fiice de fotbaliști din lume! Cum...
Se dau BANI pentru români! Suma e INCREDIBILĂ. Intră direct pe card
Vacanţă în pandemie, cu preţul sănătăţii publice. Avertismentul experţilor: Efectele distracţiei se măsoară în numărul...
Scandalul consilierei decorate. Mesajul unui militar împușcat în misiune. „Noi nu am primit niciun telefon...
Marius Rădoi a murit azi-noapte! Ştirea care cutremură România
Ce a făcut Gigi Becali când a aflat că Anamaria Prodan e în stare gravă....
REGINA care nu se putea abţine să FACĂ sex. După ce PRINDEA un bărbat...
GE-NI-AL! Așa poți să primești o pensie de 3.000 de lei lunar. Trebuie să urmezi...
Ungurii nu se lasă și nu renunță la Ardeal! Au dat deja sute de milioane...
LOCKDOWN după alegeri în România? Alexandru Rafila, ANUNȚ ȘOC! Ce ne așteaptă în următoarele săptămâni
Actrița din Juno și Inception a devenit el. Cum arată după ce a dezvăluit că...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
SFÂRŞITUL BENZINEI: Noul combustibil în care chinezii investesc MILIARDE şi care ar putea duce la...
Florin Ristei, părere sinceră despre Delia, Mihai Bendeac și Cheloo: „Nu-ți trebuie prea multă carte...
×
Inchide