Actorul Mitică Popescu a trecut cu greu peste perioada de pandemie: ”Am stat în casă luni de zile, ca să mă protejez”

Publicat: 02/07/2021, 12:14

Actorul Mitică Popescu, în vârstă de 84 de ani, a mărturisit că, la începutul pandemiei, a stat în casă luni de zile, din dorința de a se proteja, iar de cumpărături s-a ocupat altcineva, care i le aducea și le lăsa la ușă.

”Eu am stat în casă luni de zile, ca să mă protejez. O perioadă, cumpărăturile mi le făcea altcineva, mi le lăsa la ușă. Foarte rar ieșeam și eu din casă, strict necesar, mai mult la doctor și la magazine, când aveam nevoie de ceva. Am respectat restricțiile, am purtat mască”, a spus Mitică Popescu, într-un interviu pentru impact.ro.

Mitică Popescu a povestit că îi place să iasă la terasă cu prietenii, iar de curând s-a revăzut cu bunul său prieten, actorul Valentin Teodosiu.

”Eu nu mai beau de mulți ani, dar îmi face plăcere să ies la aer curat, la terase sau în alte locuri, cu prietenii mei, la un pahar de bere fără alcool, de vorbă. Așa m-am revăzut și cu Valentin Teodosiu și m-am bucurat enorm. Am petrecut câteva ore împreună. Suntem prieteni foarte buni, ne cunoaștem de ani de zile, am jucat împreună și ne face mare plăcere să ne întâlnim. Eu nu-i consider rivali pe colegii mei mai tineri. Ne leagă o amiciție frumoasă”, a mai spus celebrul actor.

Mitică Popescu este unul dintre cei mai apreciați actori de teatru, film și televiziune din România. El a impresionat publicul cu rolurile interpretate de-a lungul anilor.

În prezent, Mitică Popescu este gazda emisiunii de pe TVR 2 „D’ale lu’ Mitică”.

Mitică Popescu a primit Premiul pentru întreaga activitate la Gala Premiilor UNITER 2009. În decembrie 2002, actorul a fost decorat cu Ordinul Național Serviciul Credincios în grad de Cavaler.

În plan personal, Mitică Popescu a fost căsătorit cu regretata actriță Leopoldina Bălănuță, între anii 1977 și 1998.