Cine este actrița care a încercat să-l umilească pe Florin Piersic Jr. „Să-ți fie rușine ca repet ți-ai făcut tatăl de rușine”. Răspunsul actorului este genial

Publicat: 12/06/2022, 13:20

Florin Piersic Jr. s-a amuzat duminică pe seama unui mesaj primit de pe un cont numit „Victoria Viky”, în care este jignit și i se reproșează că și-ar fi făcut de râs tatăl.

Mesajul primit de Florin Piersic Jr. este unul plin de greșeli gramaticale.

„Ți-ai făcut tata de rușine pe internet. Ești invidios pe ca la ani care îi ai tu taicato arăta ca un print de frumos, tu în schimb areti ca muma paduri, să-ți fie rușine ca repet ți-ai făcut tatăl de rusine, sa dea Dumnezeu să ajungi ani lui. Cum o sa areti la 86 de ani? Dacă acum areti ca naiba la 86 o sa areti ca Dracu. Punct și de la capăt băiete”, este mesajul primit de actor.

Răspunsul artistului este unul cu bun simț:

„Gânduri bune, mulțumesc pentru urare”, i-a răspuns actorul.

În ceea ce privește greșelile din mesaje, actorul a transmis un mesaj ironic, cu mult umor.

„Io, Muma Păduri, am loat măcar câtev-a legții de gramaticâ”, este mesajul actorului de pe Facebook.

Cea care i-a trimis mesaj lui Florinel ar fi actriță, din Târgu Mureș, așa cum reiese din contul de Facebook „Victoria Viky”. Real, sau nu, pe respectivul cont apar multe postări despre Florin Piersic Senior, semn că în spatele acestei pagini este o fană a marelui actor.

Ruptura dintre actor și tatăl său

Actorul a povestit recent că în relația cu tatăl său există o ruptură care nu poate fi niciodată cusută, a spus Florin Piersic Jr, invitatul lui Marius Tucă, transmis live de Gândul recent.

Actorul Florin Piersic Jr. a povestit un episod consumat în timpul pandemiei de Covid-19 care l-ar marcat profund în relația cu tatăl său.

„Eu am avut în pandemie un spectacol la Zalău și am fost la cabană la el (Florin Piersic senior n.red) și am vrut să-i fac o surpriză. Când m-a văzut la poarta casei s-a blocat și a venit la mine și nu știa cum să facă și mi-a întins pumnul (în semn de salut n.red), na .. pandemie. Asta cumva m-a șocat un pic, dar după aia, la un sfert de oră el stătea de vorbă cu colegul meu de la tehnic, la un metru distanță. El avea nevoie de un public (…)

„Există undeva o ruptură care nu poate fi niciodată cusută. Nu am cum. Eu nu am avut o relație reală. Îmi pare rău că spun asta. E ok. Avem o relație corectă, dar nu profundă”, a precizat Florin Piersic Jr.