Cum a început povestea de dragoste dintre Irina și Răzvan Fodor. ”De acolo s-au legat lucrurile”

Publicat: 04/07/2021, 15:10
Actualizat: 04/07/2021, 16:19

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Se înțeleg perfect și sunt foarte frumoși împreună. Cuplul are o fetiță. Puțină lume știe cum a început povestea de dragoste dintre cei doi.

Răzvan Fodor este căsătorit de ani de zile cu Irina. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Diana. Răzvan Fodor și Irina au o relație de 14 ani, iar de 11 ani sunt căsătoriți.

Irina Fodor și soțul ei, Răzvan, au povestit într-un interviu pentru life.ro, cum s-au cunoscut.

Cum a început povestea de dragoste dintre Irina și Răzvan Fodor. ”Ea, foarte învolburată, a spus nu”

Irina și Răzvan Fodor s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Buftea.

”Era serialul acela «Cu un pas înainte» și eu trebuia să fiu în film asistenta lui. El era mare patron de club și eu trebuia să fiu asistenta lui: îl periam, îi culegeam scamele, cam ce fac și azi fiind soția lui. Pentru că am fost destul de aproape în rol, a fost așa o chestie, o chimie pe care cred că am simțit-o fiecare dintre noi. Eu m-am intimidat puțin și am și intrat în carapace pentru că na, el era actorul…”, a detaliat Irina Fodor.

La finalul unei zile de filmare, Răzvan Fodor a întrebat-o pe Irina dacă vrea să o ducă el cu mașina la București.

”Cei de la figurație specială, la finalul zilei de filmare, erau urcați în autocar sau în dubă și erau duși spre București. Adică eu nu am mințit-o cu absolut nimic și oricum nu i-aș fi făcut nimic, m-am gândit doar să vin în ajutorul ei și i-am spus: «Sigur nu vrei să te las eu în București pentru că o să aștepți mult?». Ea, foarte învolburată, a zis: «Nu»”, a completat Răzvan Fodor.

Cum a început povestea de dragoste dintre Irina și Răzvan Fodor. ”Nu am fost deloc insistent și nu am fost deloc obraznic”

Deși s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Buftea, relația Irinei cu Răzvan Fodor a avut un alt punct de început, după ce Irina Fodor s-a întâlnit cu o prietenă care i-a spus lucruri despre Răzvan.

”Până când am avut un alt job în altă parte, total diferit de ce legături aveam noi și acolo am cunoscut o fată cu care m-am împrietenit. Povestindu-ne noi una alteia trecutul, ea a început să-mi povestească de un fost iubit de al ei care era prieten foarte bun cu un băiat cu care râdeau foarte tare împreună, Răzvan Fodor. Și râdeau de se prăpădeau cu Fodor ăsta!

Acela a fost momentul în care mie mi s-a părut că e un semn și mai târziu s-a dovedit că așa era. I-am spus prietenei mele așa atunci: «Nu știu ce legătură mai ai tu cu fostul tău iubit, dar te rog sună-l și roagă-l să îți dea numărul de telefon al lui Răzvan». L-a sunat, băiatul a zis: «Telefonul lui Fodor? Niciodată! Sunteți nebune la cap?». Atunci eu i-am zis: «Fii atent: sună-l și spune-i că a cunoscut o brunetă la Buftea și întreabă-l dacă vrea să-mi dea numărul de telefon. Dacă mi-l dă bine, dacă nu, nu. Eu nu sunt vreo stock-eriță». Băiatul l-a sunat pe Fodor și Fodor știe ce a răspuns”, a dezvăluit Irina Fodor.

Acesta a explicat că Răzvan încercase și el să facă rost de numărul ei de telefon. ”El încercase și el la rândul lui să facă rost de numărul meu de telefon, printr-un regizor, dar nu am vrut să i-l dau. Așa că după ce am primit numărul lui de telefon i-am trimis un mesaj: „Vezi, dacă vrei, chiar se poate! Sunt cu un pas înaintea ta!”. M-a sunat și de acolo s-au legat lucrurile, am început să ieșim în oraș, să ne cunoaștem mai bine…”.

Răzvan Fodor a completat-o pe soția sa: ”Eu nu am fost deloc insistent și nu am fost deloc obraznic. Nu aș fi fost nici dacă se lega din prima zi, atunci când m-am oferit să o duc acasă… Cu domnișoarele se stă, se vorbește… Plus că eram într-o perioadă foarte dark a vieții mele amoroase și nu prea aș fi vrut să mă mai consum pe încercări. Adică nu mai puteam cu fetele, nu le mai suportam, toate mi se păreau că sunt la fel, cred că eram și la limită de ceva misoginism, mă simțeam destul de urâcios, dar totuși aveam bunul simț să nu-mi bat joc”.

Irina Fodor prezintă noul sezon al emisiunii ”Asia Express”

Noul sezon ”Asia Express” pornește pe Drumul Împăraților cu un nou prezentator. Irina Fodor este cea care preia coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Irina Fodor a fost și cea care a înlocuit-o pe Gina Pistol și la show-ul culinar ”Chefi la cuțite”, sezonul 9.

„Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după “Chefi la cuțite” va urma atât de repede un alt proiect. Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii. Am plecat năucă după discuția asta, cu promisiunea că a doua zi dau un răspuns ferm. În mașină, în prima intersecție, mi-au dat lacrimile. Nici nu știu de ce: de bucurie că mi se întâmplă mie sau de tristețe că plec două luni departe de copil, de soț și de toată familia.

Recunosc, îmi e teamă de necunoscut, de amploarea competiției, de provocările care ne așteaptă acolo, dar, pe de altă parte, când auzi povești de la foști concurenți- iar eu am unul chiar în casă, îți dorești să faci și tu parte din experiența asta care îi marchează pe toți cei care au trăit-o. Contextul în care se desfășoară anul acesta competiția este unic, așa că provocările vor fi și ele pe măsură, sunt convinsă, dar avem concurenți cu un caracter puternic, pregătiți să înfrunte orice obstacol și să câștige, iar eu sunt acolo, alături de ei, pregătită să îi susțin și să îi încurajez. A început numărătoarea inversă, iar zilele astea, când mai e așa puțin până la plecare, e cel mai greu, ești împărțit între entuziasmul începerii unei aventuri incredibile și emoția în fața necunoscutului.

În plus, trebuie să ne organizăm bine, să nu uitam ceva pe acasă și să facem planul cu familiile pentru perioada cât suntem plecați. La noi acasă, am chemat artileria grea, mai exact, bunicile – atât mama mea, cât și mama lui Răzvan, care vor prelua responsabilitățile “gospodăriei” în cele două luni cât voi fi plecată”, a declarat Irina Fodor, noua prezentatoare a show-ului ”Asia Express”.

Alături de Irina Fodor vor fi și în acest sezon Oase și actorul Marius Damian

Alături de Irina Fodor vor fi și în acest sezon Oase și actorul Marius Damian. De data aceasta vedetele vor porni pe Drumul Împăraților, rută ce va începe în Turcia, va continua cu Georgia și Azerbaidjan, urmând ca destinațiile următoare să fie dezvăluite ulterior. Concurenții care pornesc pe Drumul Împăraților vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum: au la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncare, cazare și transport, să treacă peste barierele culturale, peste cele lingvistice, să iasă din zona de confort și să își depășească limitele fizice și psihice pentru a ajunge la amuleta supremă de 30.000 de Euro, marele premiu de la finalul cursei.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Anterioarele două sezoane ale show-ului au fost câștigate de Raluka și Ana Baniciciu și Oase și CRBL.

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei – Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină.

Răzvan Fodor a prezentat show-ul ”Burlacul”

Răzvan Fodor a prezentat cel mai recent sezon al show-ului matrimonial ”Burlacul”. Protagonistul emisiunii a fost Andi Constantin, pe care telespectatorii îl știu din postura de ispită de la emisiunea ”Insula Iubirii”, de la Antena 1, dar și de la concursul ”Survivor România”, sezonul 1, unde a făcut parte din echipa Războinicilor.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru Antena 1, Răzvan Fodor a povestit cum i s-a propus să prezinte emisiunea ”Burlacul”.

”Eram imediat după ce s-a ieșit din carantină. Și am plecat repede la munte, unde am stat cu soția și cu copilul. Și într-o zi primesc un telefon de la managerul de la Antenă, Cristi, care îmi spune la telefon exact așa: ”Fodor, am un proiect pentru tine, te rog eu frumos să nu-mi închizi telefonul”. ”Bă, stai un pic, că mă sperii. Zi-mi despre ce e vorba”. ”Bă, Fodor, lasă-mă să-ți zic toată propoziția, dar nu-mi închide, promite-mi că nu-mi închizi telefonul”. ”Bine, bă, nu-ți închid telefonul. Zi-mi despre ce e vorba”. ”Bă, te-am propus la o emisiune și producătorii de acolo v or să te cunoască și le place ideea”. ”Ce emisiune?”. ”Fodor, te rog, nu-mi închide telefonul… Burlacul””, a povestit Răzvan Fodor.

Răzvan Fodor a povestit și cum a decurs întâlnirea cu producătorii emisiunii ”Burlacul”.

„Cristi mi-a zis că trebuie să-i cunosc neapărat pe producătorii emisiunii și după aceea mai vorbim”

”Cristi mi-a zis că trebuie să-i cunosc neapărat pe producătorii emisiunii și după aceea mai vorbim. ”Nu știu, bă, simt eu că poate nu este pentru mine, parcă n-aș vrea…”. ”Băi, te rog eu frumos, te întorci din vacanță și du-te să te întâlnești cu ei”. M-am întâlnit cu ei, nu știam despre ce e vorba, în zece minute mi-au spart toate argumentele contra. Mi-a plăcut cum sună”, a completat Răzvan Fodor.

„Eu până -n secunda asta, am nășit câteva familii, am și botezat mulți copii. Pe lângă asta, în tinerețe mi-am bătut foate mult capul cu a combina oameni. Am vreo 4-5 cupluri însurate din mâna mea”, a mai spus artistul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Cancer pancreatic! Diagnostic năucitor pentru Leonard Miron
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Ai văzut-o? Copilă de doi ani dispărută în Serbia, căutată pe teritoriul României. Autoritățile fac...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge Duster 2024 în off-road? Test REAL cu noul SUV românesc – VIDEO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Ouăle vopsite din supermarketuri, contaminate
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Imagini tulburatoare! Andreea Morega, condusă pe ultimul drum de sute de oameni și un sobor...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată că sărăcia poate accelera îmbătrânirea creierului