EMOȚIONANT. Mesajul lui Răzvan Simion după despărțirea de Lidia Buble: „Nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient”

Publicat: 08/06/2020, 12:06
Actualizat: 08/06/2020, 12:15

Prezentatorul TV Răzvan Simion a confirmat despărțirea de cântăreața Lidia Buble printr-un mesaj emoționant postat pe contul său de Instagram. Răzvan de la Neatza a explicat că va continua să-i fie manager și prieten fostei sale iubite, despre care spune că nu mai era fericită alături de el.

Răzvan Simion spune că îi redă libertatea Lidei pentru a-i oferi ocazia să fie din nou fericită. Mesajul postat pe Instagram a strâns peste 20 de mii de aprecieri. Prezentatorul este de părere că despărțirea de cântăreață reprezintă un gest înțelept.

Răzvan Simion: Mă iert pe mine pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învăţat să nu îi mai judec pe ceilalţi şi nici pe mine. Am învăţat să îi iert pe ceilalţi, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puţin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puţin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu ştiam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare duşman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învăţat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoţională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă şi construim proiectul muzical şi în rest doi foşti iubiţi, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înţelept.

Copilul râde:
Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!
Tânărul cântă:
Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!
Bătrânul tace:
Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea! L.B.
Viață frumoasă, Suflețel!”, este mesajul de pe Instagram, prin care Răzvan Simion justifică despărţirea de Lidia Buble.

Mesajul postat de Răzvan Simion pe Instagram

Răzvan Simion (39 de ani) și Lidia Buble (26 de ani) au avut o relație de 5 ani. Cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună pe 8 noiembrie, 2015, la nunta Ancăi Serea și a lui Adi Sînă, după ce și-au ascuns o perioadă relația, întrucât prezentatorul TV era în prag de divorț.

Divorțul lui Răzvan de fosta soție cu care are doi copii s-a pronunțat în mai, 2016.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase