EXCLUSIV. Vedeta playboy internată cu COVID-19 la „Matei Balș” a plecat din spital. „Sunt acasă, lângă soț și copil”

EXCLUSIV. Vedeta playboy internată cu COVID-19 la „Matei Balș” a plecat din spital. „Sunt acasă, lângă soț și copil”
Publicat: 12/04/2020, 15:48

Roxana Marinescu, fostă vedetă Playboy, care a fost diagnosticată cu COVID-19 a părăsit Spitalul „Matei Balș”, unde era internată de mai multe zile.

Roxana Marinescu Schwartz a declarat pentru Gândul că i s-au repetat testele pentru COVID – 19 și au ieșit negative.

„După ce am fost diagnosticată cu coronavirus acum o săptămână, mi s-au făcut încă două teste, două zile la rând, și au ieșit negative. Așa am putut să plec acasă. De azi-noapte sunt acasă, lângă soțul și copilul meu”, a declarat Roxana pentru Gândul.

Obișnuită să facă foarte mult sport, Roxana este acum foarte slăbită și fără putere din cauza bolii. „Nu mai sunt așa vioaie”, spune fosta vedetă Playboy.

„Deocamndată nu știm de unde a luat boala, că ea a stat numai în casă. Se simte bine, dar se plânge că e mâncarea foarte proastă la Matei Balș. Au mâncat e felie de parizer toată ziua. Nici apă nu are, i s-a zis să bea de la toaletă”, a declarat ziele trecute pentru Gândul Victor Schwartz, soțul Roxanei.

Acesta spune că el a fost tesat negativ, însă a repetat procedura și așteaptă un nou rezultat, atât pentru el cât și pentru băiețelul pe care îl are împreună cu Roxana.

Familia Schwartz a fost plecată acum o lună în Israel, apoi au făcut o scurtă călătorie în Grecia.

 

 

 

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase