Nicolas Cage, din nou tată. Starul și cea de-a cincea sa soție, Riko Shibata, au devenit părinții unei fetițe

Nicolas Cage, din nou tată. Starul și cea de-a cincea sa soție, Riko Shibata, au devenit părinții unei fetițe
Publicat: 08/09/2022, 13:12

Nicolas Cage a devenit din nou tată. Starul și cea de-a cincea sa soție, Riko Shibata, au devenit părinții unei fetițe. Cage, care are doi băieți din relații anterioare, s-a căsătorit cu Shibata în februarie 2021.

Publicistul cuplului a dat o declarație oficială în care a anunțat că ce doi au devenit părinții unei fiice pe nume August Francesca Coppola Cage. Acesta este primul lor copil împreună.

„Nicolas și Riko sunt bucuroși să anunțe nașterea fiicei lor”, se arată în declarație. „Mama și fiica sunt foarte bine.”

Cage, în vârstă de 58 de ani, carea cunoscut-o pe  Riko Shibata, în vârstă de 27 de ani, în Shiga, Japonia, cu mai mult de un an înainte de nuntă, are doi fii – Weston, 31 de ani și Kal-El, 16 – din relații anterioare.

Starul din „The Unbearable Weight of Massive Talent” a discutat despre sarcina soției sale la una dintre edițiile Kelly Clarkson Show la care a fost invitat, la începutul acestui an. „Voi anunța o veste mare pentru toată lumea”, a spus Cage. „Voi avea o fetiță.”

El a adăugat la acea vreme: „Va fi cea mai mare aventură din viața mea”.

Câștigătorul premiului Oscar a mai spus pentru publicația Access Hollywood în aceeași perioadă că este încântat să aibă grijă din nou de un micuț, având în vedere că fiii lui sunt mai mari. „Mi-e dor să merg la magazinul de jucării”, a spus el. „Mi-e dor să cânt cântece de leagăn și să mă legăn pe balansoar.”

Printre proiectele viitoare ale actorului se numără  lungmetrajul „Renfield de la Universal Pictures, în care este Contele Dracula și care va avea premiera pe 14 aprilie 2023.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Decizia inexplicabilă a lui Nicolas Cage la doar patru zile după nuntă. Ce s-a întâmplat cu cea de-a patra soție a actorului

Tags: