Mărturia lui Radu Ștefan Bănică despre relația cu tatăl său și sfaturile primite de când a ales să urmeze aceeași carieră: ”Este o responsabilitate să port acest nume”

Publicat: 02/07/2021, 09:55

Radu Ștefan Bănică este fiul cel mare al celebrului artist Ștefan Bănică junior. Tânărul, care urmează aceeași carieră ca și tatăl său, a mărturisit într-un interviu ce înseamnă pentru el greutatea numelui pe care îl poartă.

Ștefan Bănică junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

Fiul cel mare a lui Ștefan Bănică junior, Radu Ștefan, a vorbit, într-un interviu la libertateapentrufemei.ro, despre ce înseamnă pentru el numele de familie pe care îl poartă. Întrebat dacă a fost vreodată deranjat să audă despre el că este ”fiul lui Ștefan Bănică junior”, tânărul a răspuns: ”Nu m-a deranjat și nici n-o să mă deranjeze vreodată. Este o mândrie și o responsabilitate să port acest nume”.

Ce sfaturi a primit Radu de la tatăl său

Radu Ștefan Bănică a vorbit și despre sfaturile pe care le-a primit de la tatăl său.

”Sfaturile tatălui meu sunt întotdeauna binevenite, dar am obiceiul să mă pregătesc și să ma perfecționez singur, înainte să mă consult cu el”, a spus fiul lui Ștefan Bănică.

Despre cel mai important sfat pe care l-a primit de la tatăl său, Radu Ștefan a spus: ”Să nu fiu o formă fără conținut”.

Radu Ștefan Bănică a făcut declarații și despre mama sa, Camelia Constantinescu.

”Nu-mi amintesc când i-am cerut permisiunea mamei pentru ceva. Avem o relație foarte frumoasa și sunt la vârsta la care mama are încredere în mine”, a mai spus el.

Radu Ștefan Bănică a participat la emisiunea ”Te cunosc de undeva”

Fiul lui Ștefan Bănică a fost concurent în ultimul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, unde a făcut senzație cu transformările sale.

Radu Ștefan spune că s-a consultat cu tatăl său înainte de a accepta propunerea de a participa la emisiune, unde a fost și finalist în cel de-al 16-lea sezon al show-ului.

”Am primit această propunere cu mult entuziasm, am luat-o ca pe o provocare și ca pe un antrenament în completarea cursurilor mele de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică «I.L. Caragiale» din București, unde sunt student în anul I. Da, m-am consultat cu tata și mi-a spus să tratez totul cu seriozitate, să am măsură, dar să mă și distrez”, a declarat Radu Ștefan Bănică pentru revista Viva.

Emilia Popescu a colaborat cu Ștefan Bănică junior, cu tatăl și cu fiul artistului

Actrița Emilia Popescu a colaborat cu familia lui Ștefan Bănică junior. Artista nu a jucat doar alături de Ștefan Bănică junior, ci și împreună cu tatăl acestuia, regretatul actor Ștefan Bănică, iar recent și cu Radu Ștefan.

“L-am cunoscut pe Ştefan Bănică ca tatăl lui Ştefan, apoi am făcut figuraţie pentru filmul «De ce trag clopotele, Mitică», acolo unde juca marele actor. Apoi am ajuns pe aceeaşi scenă cu el, la Teatrul Bulandra, în piesa «Arsenic şi dantelă veche». Am format, apoi, cuplu cu Ştefan Bănică Junior în emisiunile de varietăţi de la TVR, am fost colegi la «Dansez pentru tine» şi la Teatrul de Comedie. Iar acum lucrez şi cu Radu, în două proiecte minunate”, a povestit Emilia Popescu pentru click.ro.

EXCLUSIV | Detalii mai puţin ştiute despre Miss Universe România. Carmina dărâmă prejudecăţile
Cătălin Măruță, salariu de 8 ori mai mare ca Neti Sandu! Suma e URIAȘĂ
FOTO. Cum arată trupul Ancăi Serea după 6 nașteri! S-a pozat dezbrăcată în cadă
Bolile pe care le riști în funcție de grupa de sânge. Cine este predispus la...
Cum o răsfață Cristi Borcea pe Valentina Pelinel! Gestul milionarului pentru frumoasa lui soție |...
Cercetătorii au dezvoltat medicamentul pentru diabetul de tip 1, care ar putea înlocui clasica injecţie
Un șofer repetă o greşeală de mai multe ori pe E85 „DRUMUL MORȚII”. În final...
BANCUL ZILEI – O blondă dotată, pe plajă la nudiști, intră în vorbă cu doi...
Africa de Sud a detectat o nouă variantă de coronavirus. B.1.1.529 are un număr mare...
Cătălin Măruță, salariu de 8 ori mai mare ca Neti Sandu! Suma e URIAȘĂ
Cât de MARE trebuie să fie? Răspunsul care îi LINIȘTEȘTE pe mulți bărbați
COVID-19: INCIDENȚA pe MUNICIPIU a ajuns 2,27!
Au fost prinși cu serialul „Squid Game” în Coreea de Nord. Ce a urmat e...
Știrea ȘOC a momentului în România: A fost găsit mort
Bomba zilei despre Certificatul Verde. Rafila a spus când se renunță la el. Se dă...
Pericol major pentru Raed Arafat! Asta îi poate pune capăt. Discuțiile, din ce în ce...
Schimbări majore pe piaţa RCA pentru şoferi. Preţurile de acum vor fi istorie
În urmă cu 15 ani, dădea cu mopul într-un Lidl din Germania, iar acum conduce...