Sebastian Chitoșcă a fost eliminat de la Survivor România: ”Am presimțit că se va întâmpla lucrul ăsta”

Sebastian Chitoșcă a fost eliminat de la Survivor România: ”Am presimțit că se va întâmpla lucrul ăsta”
Sebastian Chitoșcă a fost eliminat de la ”Survivor România”
Publicat: 28/06/2021, 15:14
Actualizat: 28/06/2021, 15:26

O nouă eliminare la emisiunea Survivor România, de la postul de televiziune Kanal D, în urma consiliului din 27 iunie 2021. Cel care a părăsit competiția este Sebastian Chitoșcă, din echipa Faimoșilor. După ce a aflat că el este cel va părăsi show-ul, Sebastian Chitoșcă a făcut și câteva declarații.

Sebastian Chitoșcă a făcut parte din echipa Faimoșilor de la show-ul Survivor România. Acesta a fost propus pentru eliminare alături de Elena Marin.

În urma voturilor telespectatorilor, cel care a părăsit competiția a fost Sebastian Chitoșcă, unul dintre cei mai performanți sportivi din competiția care se desfășoară în Republica Dominicană.

”Consider că meritam să ajung mai departe”

După ce a aflat că el este cel eliminat din concurs, Sebastian Chitoșcă a afirmat că merita să meargă mai departe în competiție, dar și că a presimțit eliminarea.

”Știam, am presimțit că se va întâmpla lucrul ăsta. Le-am spus tuturor că simt că voi pleca acasă. Mă bucur că am ajuns până aici, simt că am dus steagul Faimoșilor la nivel înalt contra unor Războinici. Simt că mi-am îndeplinit multe obiective de când am intrat în această competiție și până acum. Îmi pare rău că nu am avut ocazia să mă lupt cu unul din echipa mea, Zanni. Chiar voiam să-mi testez abilitățile sportive cu un artist care are inimă de sportiv și ăsta a fost singurul obiectiv pe care nu mi l-am îndeplinit aici. Nu am spus niciodată că am un vis să câștig. Am plâns, am râs, am trecut prin multe lucruri. Îi respect pe cei de acasă că m-au susținut până acum. Consider că meritam să ajung mai departe. Sunt și fericit că mă duc acasă, la familie. Nu credeam că voi rezista atâtea luni fără ei”, a declarat Sebastian Chitoșcă, citat de wowbiz.ro.

Sebastian Chitoșcă a făcut, pe de altă parte, și un gest neașteptat față de Andrei Dascălu, component în echipa Războinicilor de la Survivor România. I-a oferit acestuia bandana lui roșie, pe care a purtat-o pe durata concursului.

”Îmi vine să plâng, sunt mândru că am avut ocazia să mă bat cu unul dintre cei mai buni Războinici. Cu această ocazie vreau să-i dau această bandană și să o poarte. L-am cunoscut ca om, înainte de competiție”, a spus el.

Anunțul făcut de Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România, a anunțat că, de săptămâna viitoare, încep jocurile individuale, astfel că fiecare concurent rămas în show va lupta pentru el. Șase concurenți se vor lupta să ajungă în finala sezonului 2 Survivor România 2021.

Este vorba despre Zannidache și Elena Marin, din echipa Faimoșilor și de Maria Chițu, Alberty Oprea, Marius Crăciun și Andrei Dascălu, din echipa Războinicilor.

”Ați rămas șase supraviețuitori. Doi în echipa Faimoșilor și patru în echipa Războinicilor. Zanni, Elena, Albert, Maria, Marius și Andrei, de săptămâna viitoare, trecem la individuale. Veți avea jocurile individuale. Fiecare dintre voi trage pentru el, pentru ceea ce înseamnă rămânerea în competiție, din punct de vedere psihic, fizic și mental”, i-a anunțat Daniel Pavel pe concurenți.

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică – editorialist GÂNDUL.RO, scriind articole de investigație, politică internă, politică citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase