Duce echipa spre FALIMENT! Nu știe să profite de investiții! Atac fără precedent la adresa lui GIGI BECALI

Duce echipa spre FALIMENT! Nu știe să profite de investiții! Atac fără precedent la adresa lui GIGI BECALI
Publicat: 19/07/2018, 08:35

Rădoi a fost invitat într-o emisiune sportivă, unde a vorbit despre evoluția lui Florinel Coman, pe care Gigi Becali l-a acuzat că fumează excesiv și are o viață extrasportivă haotică.

„Și chestia asta cu fumatul… Că s-a luat și cazul Denis Alibec. Și la Astra fuma și a câștigat campionatul și a avut evoluții foarte bune. Eu cred că se pune problema cât și când. Că dacă fumezi 10 țigări înainte de meci, atunci ai probleme.

De ce cred eu că a stagnat Coman? Nu pot spune pentru că trebuie să păstrăm informațiile la nivel de federație. Nu țin de viața lui extrasportivă, noi nu avem astfel de informații, dar evident și la el sunt chestiuni de gestionare a presiunii. Pentru că acum valorezi 100 de milioane de euro, acum fumezi, acum nu mai valorezi nimic„, a declarat Rădoi, invitat la Digi Sport 1.

„E greu de gestionat situația și pentru ei. Trebuie să faci aia, după care patronul echipei iese public și spune ”nu mai fă aia, tu joacă ce jucai la Hagi”. Și atunci el de cine trebuie să asculte? De patron, de managerul sportiv sau de antrenor? Antrenorul este cel care decide, de fapt așa ar trebui să fie, dar eu vă spun la ce este supus și jucătorul și antrenorul în momentul în care apar astfel de declarații.

Și, din păcate, nu se joacă numai cu sumele astea. Se joacă cu viitorul unui jucător. Asta nu înțelege el! În loc să încerce să aibă profit cu investiția pe care a făcut-o, el o duce spre faliment! Sper să nu se ajungă acolo, pentru că Steaua sau FCSB a transferat cam cei mai buni tineri jucători din România și sper să nu se oprească aici. Dar, eu spun cam unde duce drumul, dacă ei continuă astfel de strategii”, a mai declarat Rădoi.

Rădoi a comentat și reținerea lui Becali de a face investiții majore în ultima vreme. „Probabil că s-au gândit că nu neapărat cine cheltuie cei mai mulți bani și câștigă campionatul. Asta în primul rând. În al doilea rând, s-au gândit că au mari probleme de omogenizare a lotului. Și pentru Nicolae Dică e foarte greu de lucrat în astfel de condiții cu un lot extrem de numeros. Anul trecut avea 26-28 de jucători de câmp. E greu să faci antrenament cu un astfel de lot”, a conchis fostul fotbalist.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult