Mats Wilander, fost lider mondial și învingător la șapte turnee de Mare Șlem: Darren Cahill a devenit o necesitate pentru Simona Halep

Mats Wilander, fost lider mondial și învingător la șapte turnee de Mare Șlem: Darren Cahill a devenit o necesitate pentru Simona Halep
Publicat: 23/01/2020, 15:35

Fostul tenismen suedez spune că Halep ar putea arăta urme de negativism față de modul în care a gestionat o anumită parte din setul secund al meciului cu Dart, însă Cahill este acolo pentru a o face să se relaxeze și să se bucure mai mult de lucrurile făcute corect.

„Există posibilitatea ca Simona să îi transmită puțină negativitate lui Darren Cahill, dar s-a calificat, a câștigat în două seturi. Nu sunt neapărat îmbunătățiri majore în jocul ei, dar văd mici schimbări în agresivitate, care sunt necesare pentru a rămâne la conducerea meciului”, a declarat Wilander, pentru Eurosport.

De asemenea, Wilander este de părere că Darren Cahill a devenit o necesitate pentru Simona Halep.

„Cred că Darren Cahill a revenit alături de Simona pentru că a ajutat-o din punct de vedere mental, să se bucure de procesul câștigării unui meci. Pe unele le câștigi, pe altele le pierzi. Simona chiar cred că îl admiră pe Darren. Într-adevăr, este unul dintre cei mai buni antrenori din lume și cred că e ceva special faptul că sunt împreună. Mă gândeam că Simona va reuși și fără Darren, dar încep să cred că el a devenit o necesitate, să fie prezent alături de ea”, a mai spus Wilander.

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat în turul al treilea de la Australian Open, joi, după ce a învins-o rapid pe britanica Harriet Dart (173 WTA), scor 6-2, 6-4. Constănțeanca o va întâlni pe kazaha Yulia Putintseva (38 WTA), sâmbătă, la o oră care urmează să fie anunțată de către organizatori.