„Merg des să-l văd pe Michael Schumacher, ne uităm la televizor împreună.” Ultimele informații despre starea de sănătate a fostului pilot

Publicat: 01 11. 2020, 20:25
Actualizat: 01 11. 2020, 20:29
„Merg des să-l văd pe Michael Schumacher, ne uităm la televizor împreună.” Ultimele informații despre starea de sănătate a fostului pilot / Sursă Foto: Mediafax Foto

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher nu a mai apărut în public după accidentul suferit la schi acum 7 ani, dar continuă să fie vizitat frecvent de apropiați. Jean Todt, unul dintre cei mai buni prieteni, a declarat pentru un cotidian olandez că fostul campion mondial „continuă să lupte, împreună cu familia și cu medicii care-l îngrijesc.”

Continuă să lupte, împreună cu familia și cu medicii care-l îngrijesc.

Jean Todt, fostul său șef de la Ferrari și actualul președinte al Federației Internaționale de Automobilism, este în continuare unul din puținii prieteni care-i fac vizite, scrie Digisport.

”El continuă să lupte, împreună cu familia și cu medicii care-l îngrijesc. Eu trec des să-l văd, ne uităm la televizor împreună,” a dezvăluit Jean Todt într-un interviu pentru cotidianul olandez De Telegraaf.

Jean Todt: ”Mick are talent, dar nu numele pilotează în Formula 1”

Fiul lui Michael Schumacher, Mick, în vârstă de 21 de ani,  îi calcă pe urme și este aproape de debutul în Formula 1.

”Nu pot să dezvălui ce crede Michael despre cariera băiatului său, este vorba despre detalii din viața privată. Pot să vă spun că Mick este foarte talentat, dar nu neapărat numele pe care-l poartă pilotează în Formula 1.

Va avea nevoie de timp, încă nu pot să spun dacă va fi la fel de bun ca tatăl său sau Lewis Hamilton,” a mai spus Jean Todt.

Todt și Schumacher sunt foarte apropiați