Dezvăluiri șocante! Michael Schumacher este conștient, dar doctorii fac experimente pe el!

Dezvăluiri șocante! Michael Schumacher este conștient, dar doctorii fac experimente pe el!
Publicat: 19/02/2020, 10:09
Actualizat: 19/02/2020, 11:10

Asistentele care îl îngrijesc pe fostul mare campion de Formula 1 își exprimă îngrijorarea cu privire la tratamentul de care are parte Michael Schumacher.

Vestea bună este că Schumacher a ieșit din comă, e conștient și comunică. Însă asistentele personale atrag atenția cu privire la un aspect foarte periculos. Dus la un spital din Paris, la începutul lunii septembrie, Michael Schumacher ar fi avut parte de un tratament experimental, extrem de periculos.

Concret, scrie Le Parisien, asistentele acuză echipa de medici formată din profesorii Philippe Menasché (doctorul său personal) şi Gerard Saillant că i-a făcut lui Schumacher transfuzii cu celule stem, pentru reducerea inflamaţiilor. Procedura este una experimentală și nu se știe care sunt reacțiile pe termen lung.

„Eu nu fac miracole, dar nici experimente! Eu și echipa mea nu ne ocupăm cu așa ceva. Acesta este un termen groaznic, care nu se potriveşte cu o abordare medicală serioasă”, s-a apărat Philippe Menasché, doctoul care a fost angajat de familia Schumacher să-l repună pe picioare pe marele sportiv.

Deocamdată, alte informații despre starea lui Michael Schumacher n-au mai apărut, soția Corina păstrând o discreție totală asupra vieții sportivului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase