Novak Djokovic l-a AJUTAT pe Boris Becker în perioada în care neamțul a fost în închisoare!

Publicat: 19 02. 2023, 16:41

Boris Becker i-a mulţumit lui Novak Djokovici pentru că l-a ajutat în perioada în care s-a aflat în închisoare.

Djokovici a fost elevul lui Becker. Acum, într-un documentar, fostul mare campion neamț a vorbit despre importanța sârbului, numărul unu ATP, în viața sa.

Becker, 56 de ani, a câștigat șase turnee de Grand Slam, și a fost închis opt ​​luni.

Novak Djokovic l-a ajutat pe Boris Becker în perioada în care neamțul a fost în închisoare

Germanul a avut o pedeapsă de 30 de luni de închisoare pentru încălcarea regulilor de faliment. El a ascuns trei milioane de euro pentru a nu-și plăti datoriile.

Becker l-a antrenat pe Djokovic din 2013 până în 2016, când sârbul a câștigat şase dintre cele 22 de trofee de Grand Slam.

„Novak Djokovici a devenit un membru al familiei. Ştiţi că am avut o relaţie profesională de mulţi ani şi că am încheiat-o în 2016. Dar am rămas mereu apropiaţi şi mai ales în timpul detenţiei mele. M-a susţinut şi mi-a susţinut familia”, a declarat Boris Becker.

„Sunt foarte mândru de faptul că probabil cel mai mare jucător al tuturor timpurilor face parte din povestea despre Boris Becker…Tenisul are doi regi chiar acum, ceea ce este bine…De aceea tenisul este atât de interesant” a mai spus Becker, el referindu-se la faptul că Novak Djokovic și Rafael Nadal au același număr de trofee de Grand Slam.

Văd că a ieșit din pușcărie, nu m-a găsit, l-a găsit pe Cosmin al meu ca să îmi mulțumească. Nu e un mincinos, nu e un pungaș, eu și acum declar că el acolo nu a mințit, nu știa adus aminte, nu a știut. Eu i-am spus de la 14 ani că trebuie să aibă grijă la oamenii din jurul său – a declarat și Ion Țiriac, fostul manager al lui Boris Becker

  • Boris Becker a câștigat Australian Open (1991, 1996), Wimbledon (1985, 1986, 1989) și US Open (1989)