Paul Gascoigne, pus sub acuzare pentru AGRESIUNE SEXUALĂ, după ce a atins o femeie într-un tren

Paul Gascoigne, pus sub acuzare pentru AGRESIUNE SEXUALĂ, după ce a atins o femeie într-un tren
Publicat: 19/11/2018, 15:32

Poliția Transportului din Marea Britanie a anunțat că legendarul fotbalist britanic, în vârstă de 51 de ani, a fost pus sub acuzare pentru agresiune sexuală. Incidentul ar fi avut loc într-un tren care circula pe ruta York – Durham, scrie Daily Mirror.

„Gazza”, care a jucat pentru echipe celebre, precum Newcastle, Tottenham, Lazio, Rangers și Everton, a fost arestat în gara Durham, în data de 20 august.

„Un bărbat va apărea în fața curții, luna viitoare, fiind acuzat de agresarea sexuală a unei femei, în vagonul unui tren de pe ruta York – Durham. Paul GASCOIGNE, din Leicester, a fost acuzat de agresiune sexuală prin ATINGERE, o faptă încadrată la Secțiunea 3 din SOA (Sexual Offences Act), 2003. Acuzația este legată de un incident care a avut loc într-un tren, în 20 august 2018″, a declarat o purtătoare de cuvânt a poliției britanice.

Celebrul Paul Gascoigne, al cărui comportament bizar este cunoscut, va apărea în fața Curții Magistraților din Newton Aycliffe, în data de 11 decembrie anul curent.

„Gazza”, un fost „răsfățat” al Marii Britanii, datorită evoluției sale pentru echipa națională din cadrul Cupei Mondiale ediția 1990, desfășurată în Italia, a renunțat la fotbal în 2004, după o incursiune de scurtă durată la echipa Boston United.

Acesta a fost, pentru o perioadă limitată, managerul clubului Kettering Town.

După această perioadă, viața lui Gascoigne a fost umbrită de lupta cu alcoolismul și problemele psihice. În august, a renunțat subit la intervenția în cadrul emisiunii Soccer AM, difuzată de Sky One, după ce s-a simțit RĂU, din cauza ingerării unui număr prea MARE de pastile pentru somn, cu o noapte înainte.

Luna trecută, o nominalizare pentru a-l include pe Gascoigne în Scottish Football Hall of Fame, a fost retrasă din cauza îngrijorărilor legate de starea de sănătate a fotbalistului căzut în dizgrație.

„Am jucat un fotbal de cea mai bună calitate la Rangers și am apreciat susținerea fanilor. Nu am nevoie să fiu în Scottish Hall of Fame pentru a beneficia de recunoaștere. Simt dragostea și susținerea oamenilor și ȘTIU că am fost cel mai bun. Vă iubesc pe toți, Gazza xxx”, a declarat fostul fotbalist pe Twitter.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult