Stupoare la antrenamentul lui Dan Alexa! A intrat cu Tesla în poartă!

Stupoare la antrenamentul lui Dan Alexa! A intrat cu Tesla în poartă!
Jucatorii de la FC Brasov au fost incantati de masina lui Dominic
Publicat: 30/08/2022, 15:12

Dan Alexa și jucătorii săi au avut parte de o vizită neașteptată la antrenament: un super bolid care „prinde” 100 km în doar 3 secunde.

Dominic Marcu, pilot în Campionatul Național de Viteză în Coastă, le-a explicat fotbaliștilor de la FC Brașov ce înseamnă să fii rapid și, în plus, le-a oferit acestora și un concert gratis. Mașina sa, Tesla, are jocuri de lumini, „cântă” și „dansează”.

Antrenorul Dan Alexa n-a ratat ocazia și a lăsat un pic fotbalul pentru a se urca la volanul mașinii cu care Dominic a intrat pe gazon chiar în timpul antrenamentului „stegarilor”.

Stupoare la antrenamentul lui Dan Alexa! A intrat cu Tesla în poartă!

„Am mai văzut o mașină electrică, dar una care să meargă pe circuit, nu. O mașină electrică care prinde 100 de km la oră în 3 secunde este incredibil” a spus Dan Alexa, antrenorul lui FC Brașov.

Jucătorii de la Brașov au fost încântați de mașină și de poveștile lui Dominic și i-au promis acestuia că la etapa de la Poiana Brașov vor veni să îl susțină. „A fost ceva nou, nu am mai văzut până acum o Tesla făcută pentru curse. Arăta spectaculos, îi urăm mult succes și să câștige multe curse” a declarat și Andrei Marc, jucătorul brașovenilor.

Și pentru Dominic întâlnirea cu fotbaliștii a fost una pe care o va ține mine: „Nu prea sunt un jucător foarte bun, nici nu sunt așa rapid ca ei, așa că am trișat un pic, am venit cu mașina pe teren”.

Dominic Marcu revoluționează Motorsportul din România. Pilotul de 31 de ani face spectacol în Campionatul Național de Viteză în Coastă cu o Tesla Model 3 Performance. Recent, a venit pe locurile 2 și 4 la general: „La Straja a fost o etapă foarte bună pentru mine. Am reușit să am cel mai bun rezultat, locul 4 la general și pe manșa a doua de concurs am obținut un loc 2 la general. Nicio mașină electrică în istoria acestui campionat nu a venit atât de în față”.

La Trofeul Gutâi 2022, campion național la Electrice

După etapa de la Straja, unde a reușit o performanță extraordinară, să se claseze pe locul 4 în clasamentul general și 2 pe manșa a doua de concurs, la ultima etapă, cea de la Baia Sprie, Dominic a avut din nou rezultate foarte bune. Competiția Trofeul Gutâi 2022 i-a adus pilotului de 31 de ani, un loc 8 în clasamentul general și victoria la categoria electricelor și cel de-al doilea titlul de campion național la această clasă.

Tesla lui Dominic prinde 100 în 3 secunde

Dominic este primul pilot din Europa care concurează p o Tesla Model 3 Performance în competițiile de hill climb. În versiunea standard, modelul dezvoltă 500 de cai putere și este capabil să sprinteze de la 0 la 100 km pe oră în 3,2 secunde. Exemplarul de competiție dezvoltat de Dominic cu asistența echipei Cyclon Motorsport a primit, pe lângă setul complet de modificări de siguranță necesare înscrierii în competiții, și un tratament de reducere a masei. Este cu 200 de kilograme mai ușor decât în configurație standard.

Obiectivul lui FC Brașov, să prindă play-off-ul

Din această vară, echipa de sub Tâmpa are un nou președinte, pe Marian Mitran și un nou antrenor, pe Dan Alexa. După un început mai greu de sezon, cu o înfrângere și două egaluri, în etapa trecută, băieții lui Alexa au obținut prima victorie din acest campionat, 1-0, acasă cu Ripensia.

„Am avut un început mai greu, mi-aș fi dorit să avem mult mai multe puncte, am avut momente bune, momente foarte proaste de joc. Este exact cum construiești o casă și o iei de la bază nu construiești casa repede. Din păcate, nu avem bagheta magică să luăm jucători noi și să îi facem să joace perfect. Mă aștept la o creștere a nivelului jocului, de la etapă la etapă” a mai spus Dan Alexa.

Marian Mitran a lăsat Buzău pentru Brașov și are planuri mari la noua echipă: „Este o schimbare destul de mare, am venit la o echipă de tradiție, am două luni în care lucrăm la turație maximă, avem foarte mult de muncă, dar încercăm să facem totul cât mai bine. Îmi doresc să readucem echipa la Liga I unde cred că merită să fie. Anul acesta vom încerca să ne calificăm în play-off”.

„Obiectivul e accederea în play-off deși este foarte greu. La liga a doua am confirmat, îmi doresc să reușesc și la liga 1, trebuie să fac și acest pas, ne dorim să ajungem în play-off și de ce nu să promovăm” a încheiat Dan Alexa.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce înseamnă ca Ucraina să piardă războiul cu Rusia. Trei scenarii
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
BREAKING NEWS | A murit celebrul transgender Naomi
Cum se menține în formă Romanița Iovan la 59 de ani. SECRETELE ei: ce consumă...
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
Decizie pentru toți cei care au TELEFOANE mobile. Ordinul de la UE a devenit deja...
Câinii și pisicile vă pot ucide. Alertă pentru proprietarii de animale
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Schimbările climatice ar crește numărul de AVC-uri